Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok már szerelmes lenni ?
Voltam szerelmes kétszer is,de rossz emberbe,akivel nem illettünk össze. Csalódtam többször is ,mert többször hazudtak nekem ,vagy meg csaltak .De már nagyon rég nem érzek semmit ,senki iránt sem érdeklődők nagyon régóta ,mert nem érdekel senki ,csak úgy mint barát ,de semmi több ,nem érzek sexuális vágyat senki iránt sem . Volt , hogy ismerkedtem fiúkkal ,de valami nem tetszett ,és inkább én lépek ki ,mint hogy engem dobjanak. Persze volt ,aki többet akart tőlem ,de én mindig kiléptem ,mert nem volt nekem kedvem beszélgetni ,nem volt türelmem ,hogy valakit jobban megismerjek ,mert nem akartam semmit már attól a szemelytől. Nagyon magabiztos nő vagyok .
26/L
Én ugyanilyen vagyok csak férfiben. Azért nem tudok szerelmes lenni mert nem akarok.
Egyébként a kérdést meg is válaszoltad magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!