Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte egy évig nem fogunk találkozni, távkapcsolati tippek?
Egy éve járunk és kb ennyi időre el is utazom. Hogy fogjuk kibírni? Már az is nehéz, ha egy napig nem láthatom.
21L
#20 Ez esetben meg pláne áll, amit írtam! Mikor hazajössz, 1 hónapig ezerrel pótoltok mindent, aztán megint csak 4 hónap, ami így már nem is olyan sok. Hajrá! :-)
#15 vagyok
20, menni fog az, simaliba:)
Jó, nem simaliba, de menni fog:D
Közben nagyanyáink értetlenül nézik ezt az egész vergődést. Van ahol a csávót az eksüvő másnapján elvitték háborúzni, azátn 10 év múlva ért haza a hadifogságból és úgy kellett beilleszkednie a családba, amit jóformán nem is ismer.
Vagy szocializmus ideje alatt kiment 1-2 évre Tunéziába betonozni, mert az jó pénzt fizet és majd abból építik fel a házukat itt Magyarországon.
Megoldották, pedig még Messenger sem volt, csak posta. Kivéve a hadifoglyosnak, mert ot tmég az sem.
Csakhát nagy mennyiségű egymásba és gondviselésbe vetett bizalom kell hozzá.
Nehéz lesz. Én most két hónapja vagyok távol a kedvesemtől, és bár már nem is vagyok olyan fiatal, mint ti (35), mégis rettentően szenvedek. Persze attól függ, az ember mit ért "kibírás" alatt az ilyen helyzetben.
A megcsalás nekem sem opció, de nem is megyek olyan helyekre, ahol ki lennék téve ilyen veszélynek. Ebből a szempontból tehát egyelőre kibírom. Nyilván szörnyen hiányzik egy nő érintése, és ha itt téblábolna körülöttem egy meztelen hölgy, biztosan képtelen lennék ellenállni, de azt még nem látom hogy annyira elborulna az agyam, hogy magamtól keressem az ilyen helyzeteket.
Szexchatelni nem szoktunk, annál kissé konzervatívabb a barátnőm, úgyhogy marad a natúr önkielégítés. Ezt viszont egyre kevésbé vagyok képes kontrollálni és észszerű szinten tartani, ahogy telik az idő (már napi több alkalomnál járok), ilyen szempontból tehát be kell vallanom, hogy nem bírom. Egyelőre elvagyok így, de nem tudom, hol lesz a határa ennek. Csak remélni tudom, hogy nem jön el a pillanat, amikor üveges tekintettel, öntudatlan állapotban a falat kaparva keresek valakit rosszlanyokon :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!