Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szinte egy évig nem fogunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinte egy évig nem fogunk találkozni, távkapcsolati tippek?

Figyelt kérdés

Egy éve járunk és kb ennyi időre el is utazom. Hogy fogjuk kibírni? Már az is nehéz, ha egy napig nem láthatom.

21L

2023. jún. 30. 01:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
27%

Négy hónap erasmuson, ami olyan országban van, hogy potom pénzből ki lehet menni meg egy év távkapcsolat 0 találkozóval azért két teljesen más dolog.

Ez nem besavanyodas, hanem a valóság, a realitás. Kevés esetben működik.

2023. jún. 30. 08:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

10, és amikor a legutóbbi beszélgetés óta annyi telt el, hogy aludtál, felkeltél, dolgoztál és ennyi, akkor mit mondasz neki, hogy vagy, mi történik veled?:D

Nem azt mondom, ha van valami, akkor chaten dobtunk egymásnak üzenetet teljesen random időközönként. De mint kifejtettem, nem ezt értettem beszélgetés alatt.

És persze időszakfüggő is. Az elmenő fél első időszaka nagoyn intenzív lesz, hisz új környezetbe csöppent, minden új. Az otthonlévő félnek viszont viszonylag standard, rutinszerű élete lesz ugyanúgy, mint addig. Az elmenő fél élete is beáll néhány hét vag yhónap alatt, akkor nyilván kevesebb mesélnivalója lesz, mint az első időszakban.

Szóval nyilvánvalóan nem kőbe vésett szabályról beszéltem. De ez is benne van a Házaskurzusban, egyszerűbb ha megnézitek:D

2023. jún. 30. 08:49
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
11, mondjuk az írásod fele a te fantáziád műve. A kérdező nem írt arról, hogy tudnak-e majd találkozni néha.
2023. jún. 30. 08:51
 14/23 anonim ***** válasza:
29%
Lesz még vagy 2 tucat pasid, kislány...
2023. jún. 30. 10:53
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

Le lett pontozva 0-ára, aki tippet adott, és kitartanának egymás mellett. Az összes többi válaszoló már dobná is a kukába, nehogy már 12 hónapot ki kelljen bírni (félre)dugás nélkül!

Ez több mint szomorú.

Mi 1 évig voltunk külön, eszembe sem jutott félremenni, tudtommal és érzésem szerint neki sem, mert valóban a hosszabb (többórás) beszélgetés, videóchat heti 1-2-szer volt, viszont szinte minden nap volt Messenger, sokszor szexvideó, rövidebb beszélgetés... stb.

Repül az idő, ha fontosak vagytok egymásnak, ki fogjátok bírni. Igen, tenni kell érte, de kb. mindenért tenni kell az életben, semmi sem magátó működik.

N

2023. jún. 30. 10:59
 16/23 anonim ***** válasza:
63%

15, hát ez az oldal ilyen, itt a károgóknak áll a világ. Deee a múltkor volt egy kérdés, ott kiderült, hogyaz itt válaszolgatók jelentős részének nincs értékelhető párkapcsolati tapasztalata, szóval azokat a válaszokat, amik tapasztalat nélkül íródnak, tök fölösleges komolyan venni. Én is oszthatnám az észt kvantumfizika témában, csak.. minek, ha nem értek hozzá?:D

Egyébként a szexchat vagy ilyesmi is jó gondolat. Ha energiát teszünk abba, hogy direkt izgatóak legyünk a másik számára, és ilyen extrém szituban kell ezt megvalósítani, mint a távkapcsolat, igazából egy csomó új módját tudja felfedezni az ember a szexualitásnak is, meg amúgy a párkapcsolatának is.

Nekünk sok újat adott az a külön tötlött 4 hónap. Az új körülmény új megoldásokat követelt és azáltal, hogy megoldottuk, új dolgokat tanultunk, fejlődött a kapcsolatunk.

ÉS nem elhanyagolható, hogy ez egy remek lehetőség az egyéni kiteljesedésre is. Én az otthonmaradt fél vagyok ugye és igazából tök jó volt az a 4 hónap. Megtanultam autodidakta módon valamennyire sájharmonikázni, zenéket rögzítettem (pl a szülinapjára ami pont kint érte egy zenét küldtem amit teljes egészében én játszottam, énekeltem. Ha itthon marad, ez kb eszembe se jutott volna)

Azáltal, hogy tudod, hogy van párod, nem kell keresni párt a világban, egy dolog marad az itthonmaradónak amire koncentrálhat: önmaga. És akármilyen fura is ebben az individualista világban, de az emberek eléggé elhanyagolják magukat.

Nyilván ez a COVID bezártsággal párosult, nem igazán volt más alternatíva akkoriban:D Nyilván több bulit terveztem a haverokkal aminek a fele sem valósult meg, szóval kicsit kényszerszülte dolog is volt, deee abszolút pozitív élmény volt, sokat tanultam belőle.

2023. jún. 30. 11:29
 17/23 anonim ***** válasza:
23%
Na látom tényleg sikerült lepontozni, így, hogy azt mondtam tartsatok ki, meg meg lehet oldani ha akarjátok:) áh, tényleg már tiszta gyász ez az oldal. Megyek inkább Redditre. Ott normálisabbak.
2023. jún. 30. 11:34
 18/23 anonim ***** válasza:
49%

13

Végülis nem írta bele az első mondatba, hogy szinte egy évig nem fognak találkozni.

Jól elolvastad a kiírást :D

2023. jún. 30. 11:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én bele se mernék gondolni ebbe a helyzetbe,úgy hogy heti 4-5-6x találkozom a kedvesemmel. Nem elképzelhetetlen hogy kibírjátok ezt az 1 évet, bár tényleg keservesnek hangzik és nehéz így fenntartani a tüzet úgymond. Viszont ha úgy gondolod ő életed szerelme akivel az egész hátralevő életedet szeretnéd tölteni, akkor igenis tarts ki mellette. Már ha teljesen biztos vagy, hogy ő is így áll hozzá és maximálisan ragaszkodik hozzád. Nem vagyok annak a híve, hogyha valami nehézséggel jár, egyből dobjuk ki. Aztán megvan a másik alternatívára is az esély, nem tudhatjátok előre hogy mennyire bírjátok ilyen hosszú ideig, és persze új ingerek érnek nap mint nap.

Én azt javaslom tisztázd az érzéseid, és ha tényleg úgy látod hogy egy ekkora akadályt is kibír a szerelmetek,akkor hajrá.:)

20/L

2023. jún. 30. 11:46
 20/23 Drandox ***** válasza:

21, F - én vagyok a kérdező párja

Egy kis pontosítás képpen mondom, hogy jelen esetben 4 hónap távollét után lesz 1 hónap együttlét, s utána lesz ismét 4 hónap távollét. A részünkről megcsalás esélye nincs kicsit sem, 100%-ban megbízunk egymásban etéren. A kapcsolatunkat is komoly szándékkal kezdtük, nem afféle felszínes fiatal párként.

Egyébként köszönöm minden normálisan válaszoló ember idejét, amit a válaszukra fordítottak

2023. jún. 30. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!