Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távon működhetne?
Figyelt kérdés
Egy olyan párkapcsolat ahol a nő az idősebb 7-11 évvel.
Nincs gyerek, nem is szeretnének. Egy férfi érettebb a koránál, a nő meg fiatalosabb. 20-30 éves korosztályról lenne szó.
2023. jún. 27. 09:17
1/13 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy valaki egy evtizeddel erettebb a sajat koranal. Komoly valosagtevesztesben vagy. Epp kiestel az iskolabol, megis hogyan es mitol lenne a 30 ev felettieket meghalado gondolkodasod, tapasztalatod, vilaglatasod? A komolysagot nem csak abban merik, hogy mennyire rohogsz a fingos bofogos vicceken. Hol van melloled az evitzedes elettapasztalat, a kulonbozo kihivasok megoldasa, tajekozottsag? Halom softskill van, ami folyamatosan fejlodik, es te meg el sem indultal azon az uton. Ketlem, hogy +-5 evnel jobban el tudna terni barki a korosztalyatol. Nem is egeszseges az ilyen.
2/13 anonim válasza:
Ahogy az 1-es irta ez kb lehetetlen.. de 30 éves no mit akar egy 22-3 eves kis fiutol azt se tudom..
3/13 anonim válasza:
Vannak emberek illetve gyerekek, akik sokkal előbb kell, hogy felnőttként kezeljenek helyzeteket. Van, aki egész életében nem találkozik mégcsak hasonló szituációval sem, amit meg kellene oldania vagy egyáltalán tudná, hogy ilyen is tud lenni a világ vagy épp emberek, mert burokban élt.Szóval az első és második válszolóval nem tudok teljesen egyetérteni. Amúgy meg meg kell próbálni és kiderül, hogy működik -e.
4/13 anonim válasza:
Ez így nem lehet megmondani, lehet hogy működne, lehet hogy nem. Ha nektek ez így jó, akkor próbáljátok meg, legfeljebb szétmentek. Nap puff! És ne hallgassatok senkire, nem a kor számit.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudhatjátok mennyire vagyok érett gondolkodású és azt sem hogy mi mit látunk egymásban. Inkább olyanok véleménye érdekelne akik ilyen kapcsolatban élnek vagy éltek már, hogy ők milyen előnyöket/hátrányokat tapasztaltak.
2023. jún. 27. 09:46
6/13 anonim válasza:
Az én gimis tanárnőm a saját diákjával jött össze, két gyerekük van, házasok és úgy tudom, úgy tűnik, hogy nagyon boldogak. Úgyhogy nem lehet rávágni, hogy biztos, hogy nem működne, de azt se, hogy működne. Kettőtökön múlik csak.
7/13 anonim válasza:
Én simán benne lennék kapcsolatban, ha sok közös van bennünk.
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Én idősebb vagyok a páromnál, igaz, mindketten harmincasok voltunk, amikor összejöttünk, csak ő az elején, én meg már a végén. Működik, ha gond merül fel, az nem a korkülönbségből fakad.
N
10/13 anonim válasza:
Az érettsegnek vannak fajtái az , hogy valaki az életben talpra esett attól még a kapcsolatban nem feltétlen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!