Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy működhetne ez a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működhetne ez a kapcsolat hosszú távon?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nagyon kedves csajt, másnap rá is írtam és majdnem már egy hete beszélgetünk. Ő a fővárosban, én meg vidéken tanulok. A beszélgetés alatt kiderült, hogy szimpatikusnak talál engem, de nem akar velem találkozni, mert attól tart, hogy túl jól sikerülne a második találkozónk. Felhoztam azt az opciót, hogy hetente hétvégén felmennénk egymáshoz, de ő nem szeretne rögtön így kezdeni egy kapcsolatot. Mit tudnék tenni így ezek után?

2018. szept. 7. 21:46
 1/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
13%
Haha, ez biztos, hogy nő? :D Én azért elővigyázatos lennék a helyedben ezekkel az internetes ismerkedésekkel. Aztán meg a másik, hogy ha véletlenül nőre is akadsz, igen nagy valószínűleg retardált a delikvens.
2018. szept. 7. 21:54
 2/9 próbálokkedveslenni ***** válasza:
65%
Sehogy nem működne. Kész. Ez van. Engedd el és keress helybelit.
2018. szept. 7. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Találkozzatok félúton, menjetek el sétálni, múzeumba, aztán menjetek haza este.
2018. szept. 8. 00:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Személyesen is találkoztunk, nem interneten ismerkedtünk meg, hanem az egyik barátom mutatta be. És 100%-ig nő, ráadásul nem is akármilyen.

Abban reménykedtem, hogy normális válaszokat is kapok... Például olyantól, aki már járt ebbe a cipőben.

2018. szept. 9. 16:03
 5/9 próbálokkedveslenni ***** válasza:

Teljesen normális válasz az, hogy nem éri meg távkapcsolattal szenvedni. Főleg az elejétől nem.

1000-ből 999 esetben nem működik. Persze elhiheted, hogy te vagy az üdítő kivétel...de szerintem ne tedd.

2018. szept. 9. 16:28
 6/9 A kérdező kommentje:
A második válaszolóval egyetértek. Csak az az igazság, hogy nem ilyen egyszerű a dolog. Az a csaj, akit megismertem ugyanabba a városban lakik, mint én, csak mivel Pesten tanul és drágább a közlekedés, kevesebbet jár haza. De én a beszélgetésünkből úgy láttam, hogy kölcsönös az érzés, tehát ő is érez valamit irántam. Azt hittem, hogy ilyenkor ő is arra törekszik, hogy többet tudjunk személyesen találkozni, gyakrabban járjon haza stb. Én szívesen mennék hetente is hétvégére Pestre, hogy láthassam, de tőle nem hallottam, hogy miattam gyakrabban jönne haza.
2018. szept. 9. 16:38
 7/9 anonim ***** válasza:

És a félúton találkozás mért nem jó? Túl sokat vársz el avval, hogy ő jöjjön házhoz... A sült csirke nem repül... :)

És ez még a legkevesebb, hogy félútig elmész.

Vehetnél ki minden héten 2 napra lakást Pesten is és akkor Pesten randiztok.

De neked nem ér ennyit a dolog ahogy látom.

2018. szept. 10. 01:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Dehogynem ér ennyit! Sőt így akartam, hogy fent legyek. De ő nem akarja ezt, mert szerinte nincs értelme, hogy 2 hetente találkozzunk. Potyára meg nem megyek Pestre. Egyszerűbb lenne elfelejtenem ezt a csajt... Csak nem megy.
2018. szept. 10. 06:00
 9/9 próbálokkedveslenni ***** válasza:

Ideje felnőnöd. Ő látja jól. Nem lenne értelme ennek a szenvedős találkozgatásnak. Hetente-kéthetente.

Tudod mi az egyik nagy fontos dolog egy kapcsolatban? Az, hogy mindig számíthatsz rá. Na ez nincs meg távkapcsolatban. Amennyiben neki szerda este 23:50-kor lenne arra szüksége, hogy ott legyél vele, mert XYZ#, akkor te nem fogsz tudni ott lenni. Telefonon beszélhetsz vele, videóchatelhettek is...de ezek nem ugyanolyanok, mint ott lenni.

Mondhatod azt is, hogy "oké, de ha szól, akkor pár órán belül ott lennél vagy másnap vagy...". Ez a gond ezzel. Nem tudsz ott lenni, amikor kell.

1000 kapcsolatból 1-nél talán működik ez. Azok közül is a legtöbb olyan kapcsolat, ahol előtte évekig voltak együtt voltak rendesen és később kellett muszájból pár hónapot távkapcsolatban élni.

2018. szept. 10. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!