Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a pasim tudja,hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasim tudja,hogy nem szeretem, akkor miért nem hagy el? Vagy mondja azt,hogy menjek?

Figyelt kérdés
Soha nem volt meg köztünk a szikra, barátságnak indult az egész,de végül úgy jött ki a helyzet,hogy összeköltöztünk. Viszont éreztem már az elején is,hogy nem vagyok szerelmes bele. Soha nem tudtam kitalálni,hogy ő valójában szerelmes-e belém,vagy sem. Egyébként,.holt ellenkezője annak,mint amilyen emberrel el tudom képzelni a jövőmet,és ezt szintén megbeszéltem már vele többször is. Tudta ezt, a kezdetektől fogva,és ő is belement a kapcsolatba, ennek ellenére.Nem egy nagy étvágyú férfi,nem a szex miatt jött össze velem, és én sem vele.Szorult helyzetben voltam,segíteni akart. Viszont,akkor sem értem.Még azt is elnézné,ha tőle járnék el randizni bárkivel. ( ha így megtalálom a boldogságom,akkor csináljam, elmondása szerint). És ahogy ismerem,tényleg nem szólna ezért semmit. Nem értem a szándékait, nem értem az érzéseit.Miért nem hagy el?Hiszen én élek,az ő házában, simán kidobhatna.
2023. jún. 27. 02:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%

A pasik igenemberek.

Inkább csalnak minthogy lelépjenek. Soha nem mondanak nemeket nem utasitanak el senkit, a nőkre hagyják a felelősséget, döntéseket.

2023. jún. 27. 06:16
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Ezhulyeseg
2023. jún. 27. 06:19
 13/18 anonim ***** válasza:
46%

"Szorult helyzetben voltam,segíteni akart. "

Akkor lépj le te, keress egy másik balekot, aki "segíthet", és költözz hozzá 🤣

2023. jún. 27. 06:53
 14/18 anonim ***** válasza:
13 a párkapcsolat az hogy együtt epitjük a jövőnket es egymást húzzuk felfelé, közösek az érdekek. Nem az amikor mindenki maganak kaparja a gesztenyét. Az nem társ.
2023. jún. 27. 08:40
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

Csak kifogásaid vannak elég rosszak.

el kellene hagynod.

2023. jún. 27. 08:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Gondolom azért nem hagy el, mert szerelmes beléd. Egyszer az életben nekem is volt egy olyan barátnőm, akibe nagyon szerelmes voltam, úgy bánt velem, mint egy darab sz@rral, félrelépett többször is, de mégsem tudtam elhagyni, vagy szakítani vele. Akkoriban úgy gondoltam, hogy ilyen barátnőm soha többet nem lesz, mert gyönyörűszép lány volt, ezért nem szerettem volna elengedni semmiképp. Persze ez hülyeség volt, de ezt akkor nem így gondoltam.
2023. jún. 27. 09:04
 17/18 anonim ***** válasza:
51%

Mert nem árt, ha van egy hülye, aki főz, mos, takarít, meg van kivel lefeküdni, addig is amíg nincs jobb.

De téged mi tart vissza hogy szakíts?

2023. jún. 27. 14:58
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Ezt sose tudjuk meg. Még egy hülye kérdés.
2023. jún. 27. 15:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!