Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogos, ha ismerkedés elején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, ha ismerkedés elején ez zavar?

Figyelt kérdés

Mikor elkezdtünk beszélgetni, akkor bőségesen és választékosan írt a srác. Az első randi nagyon jól sikerült, csókolóztunk is. Viszont utána csak 1-2 szavakban írt, nem nagyon kommunikált. Szóvá tettem neki, hogy ez nem nagyon tetszik. Erre az volt a válasz, hogy ne aggódjak, attól még neki ugyanolyan fontos vagyok, csak nem nagyon erőssége az online chat, ő azt csak arra használja, hogy megbeszélje az élő tali körülményeit. Erre válaszoltam neki, hogy de az elején meg tök jól ment neki a chat, és erre azt válaszolta, hogy mert az elején még kell a normális chat, mert akkor el sem jutnánk a találkozóig. Ez a kijelentés nem nagyon tetszett, nem tudom, miből gondolja, hogy a későbbiekben alább lehet adni, szerintem pont akkor kellene még jobban odafigyelni...

Utána jött a második randi, az tényleg még jobb is volt, mint az első, és külön mondta hogy a chatelési szokásai miatt nem akarja hogy kevesebbnek érezzem magam.

Ez egy kicsit zavaró, mert élőben nagyon figyelmes és ahogy néz rám, látom, hogy tetszem neki, viszont amit az online térben nyújt lelombozó. Szerintetek így is adjak esélyt neki vagy a chatelési szokásai miatt hagyjam?

2023. jún. 26. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Milyen idősek vagytok?
2023. jún. 26. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden ember más. Hozzád hasonló vagyok és nekem is volt ilyen. Az egyik eset hlgy te igényled az ilyen hosszabb online chateket, ebben azbesezben vagy megszoksz vagy megszoksz.

A masik eset hogy rajossz hogy boven eleg ha jelen van es akkor kommunikaltok

2023. jún. 26. 16:56
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Ugyan nekem is az írás az erősségem, kissé önző hozzáállásnak érzem tőled, hogy erőltetnéd a chatelést, holott neki nehezére esik.

Én se érezném magam komfortosan, ha állandóan telefonálnom kellene, mert a másiknak csak az felel meg. Nyűg lenne egy idő után.

2023. jún. 26. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Ne.
2023. jún. 26. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Miért onlune térben kell élni?

Ha élőben megfelel nekem akkor nem csinálnék kérdést belőle.

2023. jún. 26. 17:17
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
A párommal általában személyesen beszélem meg a dolgokat. Az online csevegés csak az ismerkedés fázisban fontos, később ha már gyakrabban találkoztok akkor tök felesleges csevegni. Szerintem emiatt ne dobd a pasit, csetelj a barátnőiddel.
2023. jún. 26. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

Nekem az nem tetszene, hogy beetetett. Tehát akkor ez várható el tőle. Van az a tipikus jelenet, mikor a férfi virágot visz a feleségének, és a nő egyből kérdezi, hogy mi rosszat tett. Na ez a pasi ezt hozza.

Viselkedés vs tulajdonság.

2023. jún. 26. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Hülyék vagytok. 40 éves vagyok 15 éve boldog házas 3 gyerekkel,16 éves korom és az esküvőm közt volt 2 jó kapcsolatom, egyikükkrl sem chateltem. Férjemmel munka előtti éjjeleken át is hajnal 2ig dumáltunk a randik végén a kocsiban. Még nem is volt messenger. Nem kell az a szerelemhez.
2023. jún. 26. 18:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, alapozd az emberi kapcsolataidat ostoba valótlan pixelekre.
2023. jún. 29. 20:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha az elején tőmondatokban írt volna, akkor lekoptatod.

Összejöttetek szeret veled lenni, szeret veled beszélgetnim nem szeret chatelni. Akkor ne chatelj. Ne legyél vak.

2023. jún. 29. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!