Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy az elején éreztem kémiát majd elmúlt?
Van egy srác , akivel találkozhatok 1 hónapja (4szer találkoztunk) Az elején emlékszem mikor először megcsókolt teljeseneláraztott a melegség és nem akartam hogy elengedjen soha. Azóta lefeküdtünk már, de nem éreztem olyan letaglózó szeretkezésnek az egészet és kezdek kicsit reményvesztett lenni, hogy ebbőől nem lesz semmi. Jólérzem magam vele, de nem tudom hogy lehetne belőle szerelem, mivel még szerelmes se voltam soha. Nem szeretnék még pontot tenni a végére, bízom benne hogy lehet még kicsit én is jobban fel kell oldódjak, meg szeretek vele időt tölteni. Szerintetek az elején akkor nem is vonzlamat éreztem vagy csak egy hirtelen jóleső csók volt benne? érdemes még adni a dolognak esélyt?
22L
Ha azt a villámcsapás szeri bizsergest keresed, akkor olyat keress, akivel végig ezt érzed.
Ha komoly kapcsolat kialakítása a cél(ami így nulla tapasztalattal kb lehetetlen), akkor viszont maradj vele.
Szerintem te is a fellángolást keresed inkább, a heves érzelmeket, nem pedig a mely és összetett szerelmet. Ami persze nem baj, mindent meg kell tapasztalni :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!