Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon velem van a baj? El tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon velem van a baj? El tud valaha is egy lány így fogadni?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy csalódást élek meg egy viszonzatlan szerelem miatt! Olyan típus vagyok aki sajnos hamar kimutatja az érzéseit és hamar kötődik, mindent oda adnék azért a lányért aki iránt érzek! Túlságosan törődő vagyok és sok figyelmet kap tőlem az adott fél, vajon ezt miért nézik rossz szemmel a nők? Hűség,őszinteség alap nálam és a kedvesség, romantikus gesztusok! Min kellene változtatnom, hogy elfogadjon a kiszemeltem? :)

29F

2023. jún. 25. 10:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Vele tényleg semmit nem tudsz kezdeni. Nem illetek össze. Ennyi.

Találj mást, akivel összeilletek. Amit csinálsz, az jó. Nem rosszak ezek a tulajdonságok, de biztos vannak még olyanok, akiknek nem jön be, akiknek ez sok. Ezzel nincs semmi gond amúgy, az emberek különbözőek. A randizós időszak alatt kell ennek kiderülnie. Ki is derült sajnos. Nem rossz, hogy beleélted magad,mert alakulhatott volna másképp is. Szóval szerintem maradj ilyen 😉

2023. jún. 25. 11:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Sajnos kevés ember van, aki úgy megy bele egy kapcsolatba, hogy lelkileg és szokásokat tekintve rendben van.

Ezért van ennyi boldogtalan ember.

Elsőnek helyre kellene tennie magát az embernek, tehát meg kell gyógyulni, lezárni a múltat (okulva belőle) és új, hasznos szokásokat kialakítani, aztán bele menni egy kapcsolatba.

2023. jún. 25. 11:39
 13/18 anonim ***** válasza:

9: Nem tudom, de nekem ezek az önfejlesztések inkább ilyen misztikus dolgok... igazán nem látom hogy működne, sok idézetes videó, coach, és egyéb dolog csak azért van, hogy az embereket lehúzza.

Azt sem gondolom, hogy ez társfüggőség kategória. Ez a kifejezés is nagyon bejött a köztudatba, mintha függeni valakitől az ciki lenne. Közben sokan az öregeket kérdezik élettapasztalatokról, ők meg pont hogy összeomlanak, ha a házastársuk meghal... ezek szerint ők is társfüggők, hát akkor tessék egyedül is boldognak lenni.

De ugyanez van, amikor fiatal csajra mondják hogy ha nagy korkülönbség a párjával, hogy apakomplexusos.

Sokszor mennek ilyen megbélyegzések, a többséget be lehet tenni ilyen-olyan kategóriákba.

Nem önfejleszteni kell szerintem. El kell fogadni egy helyzetet, és nem tekergetni állandóan. Nekem az segített, hogy meguntam a kattogást, és beláttam, hogy megy az időm fölöslegesen a semmire, és hülyét csinálok magamból. Elkezdtem nagyon unni ezt, és elszántam magam hogy ennek itt vége, és pont, megyek tovább... majd lesz jobb. Az ilyen traumáknál vannak veszteségek, miértek, és nem lehet mindent feldolgozni.. kattogsz most júniusban, de októberben sem leszel előrébb, csak elment x hónap, és ugyanúgy ott vannak a miértek. Na ez az, amit megun az ember, hogy a semmire dobom ki az időm, a másik meg sehol sincs... tehát tök értelmetlen volt.

2023. jún. 25. 11:44
 14/18 A kérdező kommentje:
Értem a lényeget, finomítanom kell magam és megtanulni jól kezelni bizonyos érzéseket és nem kudarcként élni meg azt! Egyébként azért éltem bele magam mert azt a visszajelzést kaptam az illető hölgytől, hogy én neki tökéletes vagyok minden szempontból,jól nézek ki oda van a hangomért és a szemeimért! Akkor miért is nem lehet a hibáimmal együtt elfogadni amik kiderültek? Nah ezért fáj legfőképp a dolog mert átverve érzem magam! :)
2023. jún. 25. 11:45
 15/18 A kérdező kommentje:

13. válaszoló

Igen ebben is rengeteg igazság van és így kéne tennem de jelen esetben képtelennek érzem magam rá mert friss a dolog, de nyilván idővel ez javulni fog... pár hét talán és le tudom kötni magam dolgokkal amik elterelik a gondolataimat és az edzőteremben is és a barátaimmal több időt fogok tölteni akikkel és ahol jól érzem magam! :)

2023. jún. 25. 11:48
 16/18 anonim ***** válasza:

13, hát pedig az önfejlesztés létezik annak ellenére is, hogy te elképzelni sem tudod.

Persze, nem populáris könyvektől vagy youtube videóktól kapod. És persze sokan vannak akik a népszerűség miatt elspamelik a valóban segtíő szakmákat. De bizony a coach és a pszichológus iszonyatosan sokat tud fejleszteni az emberen.

2023. jún. 25. 14:23
 17/18 anonim ***** válasza:

"oda van a hangomért és a szemeimért! Akkor miért is nem lehet a hibáimmal együtt elfogadni amik kiderültek? Nah ezért fáj legfőképp a dolog mert átverve érzem magam!"

Lehet, hogy a hangod és a szemeid nem tudták vele feledtetni, amik később kiderültek rólad.

2024. jan. 23. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Bocs, most látom, hogy régi a kérdés.

Megoldódott a dolog? Hogy vagy most?

2024. jan. 23. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!