Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálhatja és mit kezdjek vele?
Életem első szerelméről van szó. Én 4 éves voltam, ő pedig 8 amikor együtt voltunk 1 évig, az első csókom is hozzá fűződik. Egy év után úgy hozta a sors, hogy a családdal elköltöztünk egy messzi városba, így megszakadt a kapcsolat. Akkoriban még nem volt internet meg Facebook meg ilyenek de nem is szerettem volna tartani vele a kapcsolatot, lezártnak tekintettem a dolgot. Elmúltak az érzéseim iránta de azóta voltak pontok az életemben amikor keresni kezdtem őt az interneten. Legelőször 12 éves koromban de az üzeneteimre azt a választ kaptam, hogy nem ismer és nem emlékszik rám. Legutóbb pedig néhány éve de akkoris ugyanezeket válaszolta az üzeneteimre. A profil alapján megtudtam, hogy nem alakult jól az élete és hogy van párkapcsolata. Találtam utalásokat a kapcsolatunkra, igaz, nem mostani bejegyzések voltak, ilyenek hogy egy idézetes kép amin két kisgyerek van az idézet pedig "Első szerelem, sosem múlik el de mindig véget ér", nem sokkal utána egy másik, a képen egy tengerpart van az idézet pedig kb "Amikor valakinek azért nem keresed a társaságát, mert nem akarsz beszélni róla...". Másfél évvel azután,hogy írtam neki megházasodott. Amikor beszélni akartam vele évekkel ezelőtt úgy tűnt, hogy azt akarja, hogy hagyjam békén és ez azóta így is van. Szerintetek mi játszódhatott le az ő oldalán ezek alapján és csináljak-e vele valamit?
28/N
Én voltam 4 éves, ő pedig 8.
Kérdező, te most trollkodsz, ugye?:D
Konkrétan nem is emlékszik rád, azt se tudja ki vagy. Már ha egyáltalán ő az akire te gondolsz. Már ha egyáltalán létezik az akire te gondolsz, mert hát 4 évesen még ez is előfordulhat, hogy bizony baromira nem is létezett az a barátod:D
Nem nosztalgiázik rajtad, az idézetekbe sem téged látott bele.
Az ő oldaláról ez úgy néz ki, hogy van egy félőrült nő aki időről időre megtalálja, hogy ő a gyerekkori igaz szerelme, ő meg azt se tudja ki ez, de a nő meg zaklatja, stalkolja.
Először is hagyd békén a csávót. Aztán keress fel egy szakembert.
A profilja alapján 100%, hogy ő az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!