Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálhatja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég lettem szingli, és egy srác a munkahelyről rám is írt párszor, mondta hogy az elejétől fogva nagyon tetszem neki és hogy szimpatikus is vagyok, valamint örül, hogy végre szingli vagyok (én is adtam felé visszajelzést, hogy nagyon tetszik nekem is) és mégse keres (volt hogy már én is keresetem, mielőtt ez jönne). Viszont mostanában abszolút nem ír és nem is keres. Mitől lehet? Mert gondolom hirtelen nincs olyan hogy mégse tetszem neki. Nekem evidens lenne, hogy ha valaki úgy tetszik neki mint én (ahogy írta) akkor megpróbálok legalább egy randit és ő nem annak a félénk típusnak tűnik..
2020. jan. 26. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet; családi, egészségügyi probléma, munkahelyi stressz, másik nő.
2020. jan. 26. 10:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezer oka lehet. A legvalószínűbb, hogy nem vár a gyermekded játékaidra, hanem keresett (és talált) egy értelmes, normális barátnőt.
2020. jan. 26. 10:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem lépett. Aztán valakinek jobban örült/jobban tetszik neki.
2020. jan. 26. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!