Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálhatja ezt?
Pár hónapja megszakadt a barátságom egy lánnyal, mert beleszerettem. Van neki barátja, mindenhová pakolja ki a közös képeiket. Azt gondolná az ember, hogy szerelmesek.
Egy ideje észrevettem, hogy állandóan előttünk autókázik,csak úgy le fel, pedig semmilyen szempontból nem esik arra neki útba ahol lakik... Meg a boltban ahol dolgozom, folyton bevár, amíg megjelenek aztán elballag. Szokták mondani a többiek, hogy amíg nem megyek be, ott sertepeltèl,ahol én szoktam lenni, nem vásárol semmit,csak úgy tesz mintha.... A szián kívül nem kommunikálunk. Észrevettem ma,hogy vissza nézett rám, mikor azt hitte már, hogy háttal vagyok neki.. Érzelmileg nem igazán hat rám már Én túl is léptem rajta,de feltűnt ez a viselkedése.
Mi lehet ez szerintetek? Mire gondoljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!