Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud szeretni egy 50 éves pasi egy 30 körüli nőben?
A legjobb barátnőm összebarátkozott egy idősebb férfi munkatársával és az alapján, amit szokott mesélni, egyre szorosabb és komolyabb köztük a "barátság". Futottam már össze vele, láttam hogyan néz a barátnőmre, egyértelmű, hogy többet érez. A tettei mind arra utalnak, hogy teljesen belezúgott. Persze szeretnivaló a barátnőm de aggódom, hogy egyre jobban kötődnek egymáshoz.
Normális ez, nem kéne valahogy megakadályoznom? Félek bármit mondani, mert látom a barátnőm is rajong a pasiért. Azt mondja, hogy csak barátok de szerintem abban a szakaszban vannak, hogy még éppen hogy csak nem ismerik be az érzéseket. Nem most kéne valahogy közbelépnem?
Most őszintén komolyan te akarod eldönteni hogy az esete e vagy nem.... Eddig nem volt most meg igen , valamit lát benne és kész. Hagyjad már. Keress más hobbit ,ne vele foglalkozz állandóan. Nincs saját életed? Az ő dolga mit csinál. Én sem engedném hogy beleszóljon egy barát hogy kivel mit csinálok. A saját élete....
Magyarul: SEMMI KÖZÖD HOZZÁ. én a helyében megmondtam volna vagy elfogadod vagy csá,menj amerre látsz mást okits...
Jaj dehogy tiltakozik. Mindenkinek a saját dolga kivel van... Képzeld neked is 48 éves a párom én 31 éves vagyok. Senkit nem zavar
Tudod miért? Mert nem érdekel olyan akit igen. Nincsenek körülöttem kártékony emberek,mint te... Foglalkozz a saját életeddel, szerintem van mit ha ennyire ráérsz...
Hogy mit szerethet?
Talán azt szereti egy ötvenes férfi,hogy a fiatalabb nők nem életunt savanyú uborkák és nem irigyek.
Ugyanis a 40 feletti nők nagy többsége irigy, pletykás,gonoszkodó és ha már az ő élete rossz,akkor mérgezi a másokét is,úgy könnyebb elviselni. Más téma,mint a panaszkodás,elégedetlenkedés akármennyi pénz miatt is, férjek, illetve társa szapulása. Csekkek feladása, mit főzzek, hol olcsóbb a karalábé, másnak megint van egy új ruhája ..ez a témájuk. Ja és még több pénzt, még több szexet aputól.
Morognak mint a bolhás kutyák, elveszik az ember életkedvét. Nézz körbe egy buszon, ott utazik a sovány morgós és a kövér beképzelt és mind a ketten gyűlölettel nézik a fiatalokat.
Na ezért menők a fiatal nők az idősebb férfiaknál,mert otthon úgyis elmegy a hangulatuk, ha meglátják a "kedves" párjukat.
Azt mondta szeretve érzi magát, meg tud bízni a pasiban, tudja hogy bármiben számíthat rá. Illetve rengeteget beszélgetnek, azt mondja megértik egymást.
Mindegy én a válaszok miatt kicsit visszább vettem, végső soron nekem is az a legfontosabb, hogy boldog legyen. Felnőtt nő, ha ez kell neki akkor ez van. Én csak jót akartam neki.
Valaki kérdésére: a pasi független, nem házasként barátkozik a barátnőmmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!