Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud szeretni egy 50 éves pasi egy 30 körüli nőben?
A legjobb barátnőm összebarátkozott egy idősebb férfi munkatársával és az alapján, amit szokott mesélni, egyre szorosabb és komolyabb köztük a "barátság". Futottam már össze vele, láttam hogyan néz a barátnőmre, egyértelmű, hogy többet érez. A tettei mind arra utalnak, hogy teljesen belezúgott. Persze szeretnivaló a barátnőm de aggódom, hogy egyre jobban kötődnek egymáshoz.
Normális ez, nem kéne valahogy megakadályoznom? Félek bármit mondani, mert látom a barátnőm is rajong a pasiért. Azt mondja, hogy csak barátok de szerintem abban a szakaszban vannak, hogy még éppen hogy csak nem ismerik be az érzéseket. Nem most kéne valahogy közbelépnem?
Közbelépned...? Még az anyjának sem kéne közbelépnie, mert felnőtt nő.
És ha egymásba esnek, akkor? Mi a gondod ezzel?
Most vagyok 42 éves és 21 éves nővel járok.
Van olyan, aki megszol, mert irigy, eloiteles, de nem érdekel, mert rajongunk egymásért.
Mi közöd van hozzá?
Ne haragudj, de ha az én legjobb barátnőm jönne ezzel, nem sokáig beszélgetnék vele, az tuti... Megakadályozni?! Felnőtt nő, bakker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!