Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz, ha már nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha már nagyon régóta, 8 hónapja csak chetelek egy végtelenül szimpatikus lánnyal? Hogyan lépjek tovább?

Figyelt kérdés

Majdnem minden nap beszélünk. Sok szabadidős témáról is. Egy városban tanulunk, de ritkán, két hetente, havonta futunk csak össze. Volt már közös programunk többször is, oda ő hívott meg, mondjuk ott többen voltunk csapatban, de egyszer a végén csak ketten voltunk és az is tök jó volt. Ő is szokta mondani, hogy majd menjünk strandra, meg ilyet-olyat csináljunk, de általában sose jó, mert vagy vizsgaszezon van, vagy ő van a szülővárosában vagy én. Általában este beszélünk, csak írásban és általában lefekvésig amikor szinte mindig jóéjtet kíván. Nyáron nagyon nagyon keveset fogunk találkozni, mert mindenkinek rengeteg programja van és nem leszünk egy városban sem. Nekem bejön a csaj, ő is szeret velem beszélni, ezt mondta, de vannak fiú barátai is, velük is sokat szokott beszélni. Éppen ezért lehet, hogy engem is csak barátnak tekint. Nem szeretném semmiképp meglepni, hogy így megmondom neki, hogy többet érzek, mint barát, mert beégni sem szeretnék. Hogyan lépjek, ha nem fogunk tudni találkozni szinte sose és nagyon gátlásos vagyok ezen a téren, illetve nem szeretnék unalmassá sem válni? Alapból ő nagyon nehezen nyílik meg új embereknek, de egész könnyen ment az elején.

20F

2023. jún. 21. 03:34
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Mond meg neki,hogy többet szeretnél mint csak chatelős barát lenni, akkor úgyis kiderül,hogy ő is akarná, vagy csak havernak tart amíg nincs pasija. Az a baj az ilyen barátságokkal,hogy amint bepasizik, egyik napról a másikra kifog vágni az életéből, és még ő lesz felháborodva ha órák múlva se válaszol, te meg rákérdezem miért.
2023. jún. 21. 04:50
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos úgy fest, hogy a lány többet nem gondol a kapcsolatba, szimplán unaloműzésre használ most.

Valószínű nem meri elmondani, mit gondol.

Egy próbát megér, de hogy ennyire elfoglal, kb azt jelenti, rád nincs ideje.

2023. jún. 21. 05:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy elhivod randira
2023. jún. 21. 07:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Szia van kedved randizni?"

Ennyi semmi több,ha nemleges választ ad, vagy megmondja hogy csak barátnak tart téged,

akkor legalább tudod mi a helyzet.

2023. jún. 21. 07:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el randizni szerintem is, vagy jelezd valami úton módon. Bár kevés esélyt látok rá, hogy többet akarna. Nyolc hónap után már a csaj lépett volna v mutatta volna valahogy ha azt akarja, hogy jöjjetek össze. Friendzoneban vagy szerintem.
2023. jún. 21. 07:30
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem szorgalmazz gyakoribb tslikat. Kb heti 2-3x talizz vele. Mindig hivd el vhova,seta,piknik,pingpong,szabadteri edzes,stb stb.

Dicserd meg a hajat es simitsd vegig. Figyeld areakciojat. Ha nem huzodik el,megint huzodj kozelebb es figyeld meg: ha osztonosen elhuzodik az intim szferadbol,akkor nem jossz be,ha ottmarad,akkor bejossz.

Nem kell kerdezgetni,mert az megoli a dolog varazsat.

N

2023. jún. 21. 08:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Jelezd neki, hogy randizni szeretnél vele.

Pl. Van kedved randizni?

Aztán majd kiderül, hogy benne lesz-e, vagy csak barátnként tekint rád.

2023. jún. 21. 08:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos, hogy minél hamarabb mondd neki, mert különben lehet valaki elviszi helyetted...
2023. jún. 21. 08:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden választ!
2023. jún. 21. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!