Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hogy lehet felmérni hogy ránézésre kinek jövök be, kinek vagyok szimpatikus?
Figyelt kérdés
Lehet egyedül vagyok ezzel, de én majdhogynem teljesen vakon vagyok e téren.
Van hogy úgy gondoltam szimpatikus vagyok aztán mégse, meg volt ezzel teljesen ellenkező, azt gondoltam sehol semmi, aztán mégis.
2022. jún. 26. 22:00
1/4 anonim válasza:
Szeretne még veled beszélni találkozni,idétlenül mosolyog(nem az a mosoly amikor valami vicces vagy eszunkbe jut).
2/4 anonim válasza:
Sehogy. Róma se 1 nap alatt épült. sokat kell beszélgetni a másikkal.. ha nem kerül és szeret veled dumálni akkor el kell kezdeni flörtölgetni.. ha azt is veszi és viszonozza, akkor nyert ügyed van. onnan csak elcseszni tudod, ha nem lépsz tovább, nem mered elhívni randira.
3/4 anonim válasza:
Feltunobben szemez veled mint masok, es mosolyog is, ha mer.
4/4 anonim válasza:
méregeti a pötsöd, közben nyalja és harapdálja az ajkát. A mellét összenyomja a két kezével, közben behajol és dobálja a haját. Csavargatja a haját és a másik kezével a combjai belső felét simogatja. Fog valami nyelest, mondjuk egy seprű nyelét és lassan odasimulva végignyalja majd izgatóan a szemedbe néz és nyögdécselős "váá" kijelentéseket tesz röviden és egyben elég határozottan. Ha erre nem lépsz, buzzancs vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!