Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekből sejtettétek vagy jöttetek rá, hogy az ellenkező nemű barátotok többet érez barátságnál?
Kérlek írjátok le azt is, hogy férfiról vagy nőről van szó.
Mostanában van egy furcsa sejtésem vagy érzésem, meg ahogy rám szokott nézni azt sem tudom hova tenni. Arra gondolok ilyenkor, hogy biztos képzelődöm de aztán újra és újra elbizonytalanodom. Annyit tudok, hogy vonzó nőnek tart, de ezt már hónapokkal ezelőtt mondta.
Köszönöm előre is a válaszokat.
28N
Én az ilyenben nagyon béna vagyok, nem tűnik fel, ha bejövök valakinek, amíg az nem nagyon egyértelmű. Előbb feltételezem, hogy csak szimpatikus vagyok neki és barátilag kedves. Legutóbb onnan jöttem rá, hogy konkrétan megmondta, hogy egy ideje már többet érez.
Igaz, neked csak azt mondta, hogy vonzónak tart, de mivel barátok vagytok, nyilván emberileg is kedvel. Ha emellé hozzávesszük, hogy mostanában azt érzed, hogy máshogy néz rád, eléggé valószínű, hogy van alapja és többet érez.
Huhh én nagyon rossz voltam/vagyok ebben.
Akkor vettem észre, mikor már hónapok óta szerelmes volt és végre bevallotta.
Ez 2-3-szor történt meg, azóta ha kettesben találkozom egy pasival, és nem akarok tőle semmit, megmondom ezt neki, akkor is, ha nem kérdezi.
Most könnyebb a helyzet, van barátom, elég csak beszélnem róla és világos, hogy nem akarok semmit. Ilyenkor visszafogják magukat.
N
Én is ilyen vagyok, sosem veszem észre az ilyet, mindig vagy mások szóltak vagy maga az illető.
Ez a férfi viszont elbizonytalanított, hogy mi van ha többet érez? Aztán szinte azonnal kiverem a fejemből, hogy á biztos nem. Még együtt voltam az exemmel, amikor először átsuhant az agyamon ez. Aztán szakítottunk, ennek kettő hónapja és mostanában még többször kap el az érzés, meg veszem észre hogyan néz.
4: Hűha, nem semmi :D
Nos mi nagyon sokat beszélgetünk, lelkizünk és a szakítást úgy ahogy kihevertem de most gyógyítom a lelkem. Ezt ő is tudja, hogy nem voltam jó passzban és mindent elkövet, hogy jól érezzem magam és rá is számíthassak. Annyit kérdezett, hogy akarok-e ismerkedni másokkal, mondtam, hogy nem, nincs kedvem új meg nagy társaságokba járni, nekem tökéletes az ő társasága is. És ennél a pillanatnál is olyan furcsán, mélyen és hosszan nézett csak a szemembe, hogy zavarba jöttem.
Amikor már elmondtam neki, hogy szerintem szakítani fogok a volt barátommal, nem kezdett el erősen győzködni (nem kedvelték annyira egymást), csak annyit mondott, hogy szerinte nagyon értékes ember vagyok és csupa boldogságot és szeretetet érdemelnék.
Szerintem ő egy csodálatos ember. Eddig, mint barát nagyon sokat jelentett nekem. De hogy őszinte legyek, egy ideje felkavarodott bennem valami, mintha más is el kezdett volna alakulni. Nagyon erős szeretetet érzek, ragaszkodást és kötődést, boldog vagyok ha találkozunk vagy csak felhív/ír. Szerintem részemről ez már több, de szeretnék tisztán látni, ezért írtam ki a kérdést.
1. adott magától egy alternatív e-mail címet, h. onnan levelezzünk, mert ott "bármit nyugodtan megbeszélhetünk". korábban a céges címéről írt, meg Fb-csetben nyomtuk.
2. kipuhatolta, van-e vki a láthatáron, aki tetszik. mikor mondtam nincs, arra azt felelte, pedig kéne mellém vki.
3. ez a legcukibb része: volt 3 olyan alkalom is, amikor Fb-n cseteltünk, és fura dolgokat művelt.
egyszer küldött nekem egy piros szív emojit, elkerekedett a szemem, mondta, hogy "hülye Facebook, mellényúltam."
tényleg elhittem, h. nem akarta küldeni, csak mellément az ujja.
aztán pár nappal később megint szívecske, megint ez a "hülye Fb" magyarázat, megjegyzem, nekem senki nem küldött tévedésből se előtte, se azóta szívecskét, csak ő.
aztán volt egy olyan, h. írt egy hosszabb szöveget, de kitörölte csetben, mielőtt még olvashattam volna. pontosan 2 perc különbséggel küldött 3 üzenetet, és azt mondta, benézte, nem nekem akarta küldeni.
megjegyzem, elég különleges nevem van, és fura, h. valaki perceken át ír a másiknak több üzit, de nem veszi észre, h. nem neki akarta, ilyen sem fordult még elő velem.
4. de ami feltette az i-re a pontot, h. azt mondta a végén, nem tarthatjuk tovább a kapcsolatot, szeretettel fog rámgondolni, de nem magyarázhatja meg, mi az oka, h. lelép.
és ennyi.
szerinted akart valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!