Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem számodra több jót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem számodra több jót vagy több rosszat okozott eddig az életed során?

Figyelt kérdés
2023. jún. 17. 15:15
A kérdező szavazást indított:
Több jót
Több rosszat
29 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Is-is.
2023. jún. 17. 15:18
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Átlagos férfi vagyok. Természetesen több rosszat, de nem szoktam panaszkodni.
2023. jún. 17. 15:31
 3/13 anonim ***** válasza:
38%
Mivel szociopata vagyok, gyorsan tovább lépek, mert mindig van jobb, mindig lehet találni sok szép dolgot egy nőben...
2023. jún. 17. 15:34
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
A szerelem több jót. A rajongás, ragaszkodás, stb. inkább rosszat...
2023. jún. 17. 15:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Inkább rosszat. Hajlamos voltam meggondolatlan döntéseket hozni, amik hosszú távon negatívan befolyásolták az életemet. Hagytam magam kihasználni, aztán kijózanodva durván véget vetettem neki, amit a másik fél nem értett.

N

2023. jún. 17. 16:06
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Csak jót hozott.

Voltak viszonzatlan szerelmeim, sőt, szinte csak azok voltak. Nem volt rossz. Motiváltak, feldobták a napomat. Megtanultam új hangszeren zenélni, elmerültem a kémiában, megtanultam németül stb. Jobb és érdekesebb emberré váltam, rengeteg extra tudásra is tettem szert, keményebben edzettem stb.

Jó emberismerő vagyok, nem mentem bele csak úgy egy bármilyen kapcsolatba. Amikor igen, az nagyon jó lett és azóta is boldogok vagyunk.

Szakításban sosem volt részem.

2023. jún. 17. 16:13
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Rosszat, vagy jót...? ...magam sem tudom....
2023. jún. 17. 16:15
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Szenvedest. Ez olyan, mint az opium, beleertve a bodito almokat es csunya felebredeseket. A viszonzott is az, mert a szerelem szinte betegseg es mindig ketely, szenvedes, pokol es menny az egesz. De megeri a jo miatt a rossz.
2023. jún. 17. 16:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Is is. Valamelyik előre vitt, valamelyik romba döntött. A legtöbb azonban csak jó emlék maradt.

Ami mindent lerombolt, az inkább valami beteges ragaszkodás volt, magam sem tudom már miért.

2023. jún. 17. 17:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokat adott és sokat el is vett.
2023. jún. 17. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!