Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog még hiányozni?
Figyelt kérdés
3 hete lett vége, 4 hónapig tartott kb., nem volt túl komoly, de èn beleszerettem, azt hiszem...Vagyis nem tudom, hogy ez inkàbb csak kötődès-e, de sajnos folyton ràgondolok, hogy mi lehet vele, szeretném őt újra látni, beszélgetni vele.:( Próbálom lekötni magamat, de így is, nagyon sokat jut eszembe.
Előre is köszi!
2023. jún. 12. 18:13
3/7 anonim válasza:
Míg meg nem tanulsz együtt élni a hiánnyával, idővel az emlékeket meg felidézve olyan mint ha ott lenne veled..De ez idő, hosszú idő. És az ilyen időkre fel kell készülnöd, hogy amikor elővezed az emlékeket, akkor pár napba beletelik, vissza tudd őket a megfelelő helyre csukni.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos.. Ő valószínűleg, sosem szeretett engem. :(
2023. jún. 12. 22:16
6/7 anonim válasza:
Nem lehet előre tudni, erre nincs matematikai képlet.:D Lehet lesz amikor úgy érzed hogy már teljesen elfelejtetted, aztán hirtelen megint előtör az érzés. Fontos, hogy hagyj teret ennek az érzésnek, dolgozd fel és ne fojtsd el magadban. Van aki évekig próbál felgyógyulni. Mindenki a saját tempójában teszi ezt. Ha valóban szeretted / szereted, sok időt vesz igénybe, légy türelmes magadhoz. Nyugodtan beszélj róla közeli emberekkel, akik meghallgatnak. Rendbe fogsz jönni, csak hagyj időt magadnak 💗
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Köszönöm, igyekszem! :) ❤️
2023. jún. 25. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!