Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hiányoznom kéne neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányoznom kéne neki?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt, szűk másfél éve vagyunk együtt. Általában egy héten 3-4x alszunk együtt, de ezek általában olyanok, hogy este 7 körül talizunk, másnap megy mindenki a dolgára (szerda, péntek, szombat és vasárnap az együtt alvós napok, de ő szombaton is dolgozik, így vasárnap szoktunk általában minőségi időt együtt tölteni).

Sajnos lebetegedtem hétfőn, emiatt nyilván nem taliztunk szerdán. Sajnos elég lassan gyógyulok, konkrétan a tüneteim nagy része még megvan (egyedül a láz múlt el). Mondtam így barátomnak, hogy a hétvége is meggondolandó, hogy talalkozzunk-e, mert szerintem még elkaphatja. Erre így tök lazán mondta, hogy jó, hát persze, majd talizunk ha meggyógyultam. Nyilván tudom, hogy ez az ésszerű, de jól esett volna, ha egy kis szomorúságot vagy csalódottságot hallottam volna a hangjában. Mármint nekem egyébként tökre hiányzik már a barátom és azt érzem, fordítva nincs így. Persze 1 hét tali nélkül kibírható bőven és nem is akarnám h elkapja, de mégis úgy jól esett volna picit, ha tudom, én is hiányzom neki.. ha nem is mondja, de legalább a hangjában hallanám.

Lehet gyerekes vagyok, lehet az 1 hét bezártság miatt vagyok már ilyen érzékeny és kiehezve valami szociális ingerre, nem tudom. Nyilván 1 hét semmi amúgy.. csak na :D

2022. szept. 22. 20:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Visszaolvasva tényleg picit gáz vagyok
2022. szept. 22. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Nem , nem kéne.
2022. szept. 22. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Attól hogy nem fetreng és siránkozik, még hiányzol neki. Teljesen normálisan, felnőtt módjára reagált.

Arról a jövőben lehet beszélni vele, hogy kicsit jobban szeretnéd ha kimutatnátok egymásnak az érzelmeket, jól esne ha tudnád hogy gondolt rád. Nem kell túlzásba esni, csak 1-1 megjegyzés hogy már terveztétek ezt-azt, várjátok ezt-azt, eszetekbe jutott a másik erről vagy arról.

Ez egy jó balansz lehet arra majd, hogy nem is gyerekes, de mégis megvan az az érzés amire vágysz, hogy fontosnak gondolod magad a másik életében (ugyanez neki is, bár valószínűleg kevésbé van rá igénye - de meg kell kérdezni erről, nem lehet tudni).

2022. szept. 22. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
11%

Egyszer beadhatnad neki ha nem vagy beteg hogy beteg vagy 1hetig es megnezhetned hogy addig mit csinal es hogyan viselkedik.Persze nem ejjel-nappal csak hogy lasd milyen mikor nem vagy mellette es nem vagy jol.

A velemenyem az hogyha latni szeretne vagy hianyoznal neki vitt volna pl egy kis gyumolcsot neked hogy jobbulast kivanjon,azt se tilos..

2022. szept. 22. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Megértem..

Sajnálom, hogy nem találkozunk!

Csak ennyit kellett volna mondania. Ugye?

Mondd el neki mindenképp, hogy mit gondolsz erről! Nincs ebben semmi ciki.

2022. szept. 23. 02:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Na hát vegulis most úgy alakult, hogy ő betegedett le tegnap estére/mára, így nem találkozunk a hétvégén.

Valószínűleg mas betegséget szedett ő össze, viszont én sem vagyok topon (arcüregem fullra meg van még telve, meg köhögök), így tuti visszafertőződnék.

Érdekes, most hogy ő a beteg, és elesett tökre ragaszkodó lett, meg kb mondja h hátha vasárnapra jobban lesz és tudunk találkozni. De amíg egészséges volt és elte az életet, jött-ment, addig nem éreztette, hogy hiányzom neki.

2022. szept. 23. 12:41
 7/7 A kérdező kommentje:
De szeirntem az egész hétvége off, mert én nem szeretnék még egy hétig beteg lenni
2022. szept. 23. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!