Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet ez az oka?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ez az oka? Nem hiányoznom kéne neki?

Figyelt kérdés

Ma a pasimmal állunk és lazán mondja hogy lehet hogy már nem szeret annyira.Kérdem hogy mért erre azt mondja hogy azért mert nem jár sűrűn hozzánk és megszokta nélkülem..ez már csak azért is roszul esett mert eddig mindig ő mondta hogy mennyire hiányzok meg minden és nekem meg minden nap hiányzik mikor nem vagyok vele...

Aztán mikor mentünk haza látom h ott áll és vár azthittem h engem de kiderült hogy nem és azt mondta ha akarok elmehetek(eddig mindig ő kért meg hogyy várjam meg)

de megvártam aztán szinte nem is figyelt rám és a kezem se fogta pedig mindig szokta aztán csak1 szájrapuszi azt csá...

tényleg azért lehet ez mert nem jön hozzánk sűrűn?ötleteket..

2012. máj. 23. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát részben ez is lehet..Vagy megunt,vagy van más..Ezt probáld szerintem ki deriteni..
2012. máj. 23. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tuti valami más van a háttérben...
2012. máj. 23. 15:45
 3/8 A kérdező kommentje:
próbálom kideríteni de remélem nincs senki más a háttérbe...
2012. máj. 23. 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Szakítani akar, de nem mer, így azt várja, hogy te dobd. Gyáva alak az ilyen. Hidd el, ez nem lesz jobb, nagyon a végét járja.

Eleve, hogy mer ilyet mondani neked? Aki nekem ilyet mondana, repülne (dobtam is ilyet, pedig annyira szerelmes vagyok belé még mindig :( )

2012. máj. 23. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt? Amúgy öszintén el kellene mondanod neki,h te nem érted öt és valami magyarázatot vársz töle. Ha hidegen hagyja, akkor gondolkozz el a szakitáson.
2012. máj. 24. 11:17
 6/8 A kérdező kommentje:

14-15 évesek vagyunk és több mint fél éve együtt vagyunk..

és igen pont ma mondta hogy szereti azt megvárni ha a lány szakít vele...1x már szakítottunk de én még egyszer nem fogok...remélem még megbeszélhetjük és helyrehozhajuk..

2012. máj. 24. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még, ne add fel magad egy ilyen fiúnak, aki ráadásul még utal is arra, hogy szakítani szeretne. Légy büszke nő, aki emelt fővel kilép a kapcsolatból!
2012. máj. 25. 18:34
 8/8 A kérdező kommentje:
könyű mondani mikor az első szerelmem..és ez felejthetetlen...
2012. máj. 26. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!