Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom folyamatosan más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom folyamatosan más lányok képeit likeolja. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Ku**s lányok képeit lajkolgatja. Van egy lány aki kifejezetten idegesít, majd amikor kérdeztem barátom, hogy miért likeolja azt mondta mert jól néz ki, de hogy nem csalna meg vele de mással se. Engem meg rettentően zavar. És felháborítónak tartom, hogy még így el is mondja, hogy jól néz ki a csaj🤦🏼‍♀️

2023. jún. 10. 14:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%

Kis fiatalka lehetsz még, nekem is volt ilyen pasim. Tipikus beképzelt focista, aki hülyítette a fejem, mert tudta hogy bele vagyok esve. Mindig volt neki egy-egy ilyen jelöltje, akiknek oda dobott egy-egy kú..ó lájkot.

Engem is zavart, de mindig csak hülyének állított be, amikor szóltam érte. Persze, hogy több vasat tartott a tűzben. Amég nem sikerült felszednie egy ilyen lájkpin...át, addig jó voltam én is neki, utána meg már nem, amikor összejött neki a "ló". Azután már nem volt igény a szamárra. Te életed, te döntésed, de egy felnőtt férfi aki őszintén szeret téged az nem csinál ilyesmit.

2023. jún. 11. 22:00
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt csinálód vele, hogy megmondod hogy szakítotok, mert ez a viselkedés neked nem felel meg. Nem hallgatsz a hisztire, hogy de megváltozik, meg hogy mi lesz vele nélküled, az meg pláne nem fog érdekelni hogy ő nem akarja.

Mert a kapcsolathoz két igen kell, de a szakításhoz elég egy nem is.

Ha másképp teszel magadra vess, mert ha máshol nem is, itt szóltak előre hogy ez gáz, szakítanod kellene.

2023. jún. 13. 11:40
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is megalázó hogy elgondolkodik hogy melyikőtök néz ki jobban, meg megjegyzést tesz a másik lányra hogy jól néz ki. Nekem szörnyen rosszul esne, szerencse hogy az én kedvesem sosem szívez más csajnak, nem is nagyon használja a social mediat.
2023. jún. 25. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!