Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok ezzel mit csinálni?
Figyelt kérdés
Annyira idegesít, hogy nagyon sokszor amikor írok a páromnak, dolgozik közben otthon és arra várok, hogy mikor válaszol meg mit és sokszor fellép messengerre de nekem nem tud válaszolni. Kérdem én ha dolgozik akkor miért elérhető? És ha már fent van miért nem tudna válaszolni? Nagyon idegesítő ez a helyzet, és félek ha mondanám neki csak annyit kapnák hogy 'dolgom van', 'miért kell rajtad csüngenem' vagy hasonlók. Pedig nem azt akarom hogy 24be velem irogasson, csak azt ha már rá ér és fent van válaszoljon már valamit.. Van aki át érzi ezt?2023. jún. 9. 16:47
21/28 anonim válasza:
Miert kellene hogy azonnal válaszoljon? Olyan fontosat kérdezel? Egy "mizura?" én se válaszolnék mikor egyértelmű, és van ezer dolgom.
Amugy nekem volt olyan telefonom, ami akkor is bezöldült, ha csak annyit nyomtam rá, hogy megnézzem hány óra.
22/28 A kérdező kommentje:
#22 akár elő fordulhat ez is🤷🏼♀️
2023. jún. 9. 18:31
23/28 anonim válasza:
Mennél féltékenyebb vagy, és mennél jobban húzod fel a kontroll lehetőségeket, és próbálkozol vele, annál távolabb kerül tőled. Nem árt ha elgondolkozol ezen. Ha a kalitka ajtaja zárva van a madárka csak kifelé tekint és eljön az a pont, amikor nyilik az ajtó, és bottal ütheted a nyomát.
24/28 anonim válasza:
Ha fontos és sürgős, felhívod, egyébként meg hagyhatnád dolgozni...
25/28 anonim válasza:
Van öt percem kirohanni. Ránézek a telóra, hogy kaptam e fontos üzenetet. Ami nem életbe vágó az ráér munka után. Ha fontos, akkor felhívom az illetőt és megbeszéljük. Aki ezen megsértődik, az számomra egy kiskamasz lelki világával bír.
26/28 A kérdező kommentje:
Nem is dolgozott sokat csak gépezett, mondta mert szarul volt.
2023. jún. 9. 20:41
27/28 anonim válasza:
Szerintem is hagyd békén de komolyan.
Ha dolgozik, akkor meg különösen.
Majd ha akar, akkor ír, ha nem ír magától napokig, akkor meg rakd ki.
28/28 anonim válasza:
En home officeban vagyok, ami azt jelenti nekem is mondhatna a parom hogy jaj 0-24 ra kell erjel, mert otthonrol nyomod. Valoban tartok 10 perces szuneteket, neha 1 orasat is. De!! Baromira nem azzal akarom tolteni, hogy csetlgetek azzal akivel amugyis pl delutan egyutt leszek es este es reggel majd csak a munka miatt vallunk kette. Hanyingerem lenne, ha ezt kovetlnek tolem, hogy meg munkaban is rajta kattogjak. Elhiszem kerdezo, hogy te ilyen vagy hogy 0-24 legyunk kapcsolatban mert az megnyugtat teged, de masokat meg megolne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!