Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudok ezzel mit csinálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok ezzel mit csinálni?

Figyelt kérdés
Annyira idegesít, hogy nagyon sokszor amikor írok a páromnak, dolgozik közben otthon és arra várok, hogy mikor válaszol meg mit és sokszor fellép messengerre de nekem nem tud válaszolni. Kérdem én ha dolgozik akkor miért elérhető? És ha már fent van miért nem tudna válaszolni? Nagyon idegesítő ez a helyzet, és félek ha mondanám neki csak annyit kapnák hogy 'dolgom van', 'miért kell rajtad csüngenem' vagy hasonlók. Pedig nem azt akarom hogy 24be velem irogasson, csak azt ha már rá ér és fent van válaszoljon már valamit.. Van aki át érzi ezt?

2023. jún. 9. 16:47
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
75%
Szintén így vagyok. Amikor velem van akkor mindenkinek visszaír vagy elolvassa legalább. Ha nem vagyok vele akkor majd egy óra múlva ráérek szerinte… Tényleg ráérek, de rosszul esik. Na mindegy, ennyit letudok nyelni, javaslom neked is ezt. Ha egyéb módokon is hanyagol akkor hozd fel a témát.
2023. jún. 9. 16:55
 2/28 anonim ***** válasza:
33%
Nem, nem érzem át. Hagyd békén, majd ha találkoztok, megbeszélitek a dolgokat. Ha pedig tényleg fontos ügyben kommunikálnál vele, hívd fel!
2023. jún. 9. 16:56
 3/28 A kérdező kommentje:

#1 hát szinte egész nap alig ír. (szinte semmit)

Dolgozik ugye aztán írom neki hogy vigyázzon magára arra írt egy szivet de azon kívül már két órája nem jelentkezett de többször fent volt :/

2023. jún. 9. 16:58
 4/28 anonim ***** válasza:
69%
Jézusom, szakadj már le róla egy kicsit! Hagyd már békén azt a szegény embert!
2023. jún. 9. 17:01
 5/28 A kérdező kommentje:

#4 xddd

Nem tudom mivel kéne békén hagynom hisz nem b@sztatom🤨

Az hogy várom, hogy mikor ír meg megnézem írt e fent van de semmi az teljesen más tészta😌

Nem írogatok neki meg nem is zaklatom. Egy kérdést tettem fel neki nem sokkal azután hogy írt és ennyi..

2023. jún. 9. 17:05
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ezek ilyenek. Nem tudom miért, de én is maximálisan ezt tapasztalom. Próbáld kicsit lazábbra venni. Ha találkoztok személyesen és ott minden tökéletes, akkor ezen ne rágódj. 😊
2023. jún. 9. 17:10
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
2023. jún. 9. 17:11
 8/28 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm. Csak rettentő irritáló. Pont ahogy #1 írta amikor velem van másnak vissza ír.. :(
2023. jún. 9. 17:14
 9/28 A kérdező kommentje:

#8 19 és 22

Lassan másfél éve

2023. jún. 9. 17:17
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a magad bekeje miatt is rejtsd le az elerheto allapot jelzot igy nem fogod latni ki mikor online. Hidd el ez elveszi az energiaid feleslegesen.
2023. jún. 9. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!