Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok ezzel mit csinálni?
Figyelt kérdés
Annyira idegesít, hogy nagyon sokszor amikor írok a páromnak, dolgozik közben otthon és arra várok, hogy mikor válaszol meg mit és sokszor fellép messengerre de nekem nem tud válaszolni. Kérdem én ha dolgozik akkor miért elérhető? És ha már fent van miért nem tudna válaszolni? Nagyon idegesítő ez a helyzet, és félek ha mondanám neki csak annyit kapnák hogy 'dolgom van', 'miért kell rajtad csüngenem' vagy hasonlók. Pedig nem azt akarom hogy 24be velem irogasson, csak azt ha már rá ér és fent van válaszoljon már valamit.. Van aki át érzi ezt?2023. jún. 9. 16:47
11/28 anonim válasza:
Nem tudom, ma már mindenki ilyen idegbeteg ragacs, hogy rögtön ugrani kell, ha ír valamit? Mert neki nincs dolga, azt hiszi másnak sincs. És még meg van sértődve, ha az embernek van élete.
Velem pont a múltkor volt ez Instán, na le is tiltottam egyből, ha egy nap után kiakad, hogy nem vágom magam haptákba és írok rögtön, amikor ő.
12/28 anonim válasza:
9-es. Én is megfigyeltem már ezt. Nem mondom hogy néha nem bassza az én agyamat is, de én ezt annak tudom be hogy a fiúk kevésbé szeretnek a semmiről írkálni. Pl te írtad neki vigyázzon az úton, ő küldött egy szívet. Ennyivel le is tudta, nem fog erről hosszasan témázni. Viszont ha azt írtad volna neki pl hogy most volt infarktusod (tudom hülye egy hasonlat), arra biztos azonnal reagált volna...remélem érted hogy mire akarok kilyukadni. 😅
13/28 anonim válasza:
Vagyis hogy vigyázzon magára, nem az úton. Bocsi. 😊
14/28 anonim válasza:
En ugy vagyok vele, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szakit. En is lehetnek elerhetetlen, de akik szamitanak, azoknak mindig valaszolok, amint tudok.
15/28 A kérdező kommentje:
#15 én is így gondolom :/
2023. jún. 9. 17:49
16/28 A kérdező kommentje:
#15 az egyetlen 'normális' amit írt hogy este felé megyünk edzeni. Semmi mást. Nyakamat rá hogy csak annyit akkor fog írni! 😪😤
2023. jún. 9. 17:54
17/28 anonim válasza:
Neked nincs valami hobbid, meg barátaid, munkád/tanulnivalód, hogy elfoglald magad...? Nem rosszból, de tapasztalataim szerint azok szoktak ennyire kattogni, akik egyébként semmit nem csinálnak a párjuk nélkül. Pedig kell az énidő, a saját érdeklődés... Stb.
18/28 anonim válasza:
Szerintem meg ragacs vagy, hogy még munkaidő alatt is azt várnád, azonnal írjon. Tök mindegy, hányszor lép fel, pontosan miért, ne kelljen már elszámolnia, basszus… Te miért nem dolgozol, tanulsz, csinálsz valami értelmeset? És amúgy milyen rendkívül fontos dolgokat szoktál írni neki, ami nem ér rá mondjuk pár órát? Meg miért kéne litániát írnia arra, hogy vigyázzon magára, miért nem elég a szív?
19/28 A kérdező kommentje:
#18 őszinten csinálom én is a dolgom de pl amikor pihenek, eszek, iszok akkor rá nézek a telóra és nagyon bosszant, hogy látom elérhető de semmit nem képes írni SEMMIT..
2023. jún. 9. 18:01
20/28 A kérdező kommentje:
#20 mi az hogy kussolj el g*ci? Az én kérdésem én írtam ki. Neked nem kötelező nézegetned és válaszolni se! Haladj tovább ha nem tetszik valami. A trágár stílusodat meg tartogasd a családod számára..
2023. jún. 9. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!