Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izraeli zsidó feleség-nem zsidó férj? Működhet a kapcsolat?
Azért akkor azt konstatálni kell, hogy te tartod el a nőt, a gyereket, a házat, a bevásárlást te állod, az utazásokat, a gyerek iskoláztatását stb...igazából mindent, mert neki nem lesz keresete, munkája.
Azért ez egy embernek nagyon nehéz lehet, de ha keresel havi 1-2 milliót talán sikerülhet.
Mondjuk én nem mennék bele.
Jól értelmezem, hogy még sosem találkoztatok, csak neten ismerkedtek?
Ebben az esetben én még nem nagyon tervezgetnék ennyire előre.
Kérdező, készítsd a farkadat, mert ebből körülmetélés lesz!
Csak úgy működhet, ha te betérsz a zsidó vallásba, ezt most megmondom!
Óvatosan az ilyen ígérgetésekkel, hogy ő elköltözik Izraelből.
Az egyik kapcsolatom erre ment rá, a srác ígért fűt-fát, hogy felköltözik hozzám Pestre, aztán mikor komolyan szóba került a költözés, kibukott belőle, hogy nem akarja az anyukáját otthagyni 300 km-re. Én viszont az elejétől fogva mondtam, hogy nem hagyom itt Pesten a jó munkámat, mert ott semmi munkalehetőség, így maradt a szakítás.
Ismerkedéskor könnyen kijelentünk ezt-azt, de amíg nem vagytok igazán komoly kapcsolatban, addig felesleges tervezni a jövőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!