Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Izraeli zsidó feleség-nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izraeli zsidó feleség-nem zsidó férj? Működhet a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy izraeli lánnyal, zsidó, de nem ortodox, csak hisz Istenben. Én is, de én keresztény vagyok. Egyébként most katona (keményebb nálam:D) és beszélgettünk arról, hogy ha leszerel, akkor hajlandó lenne elköltözni Izraelből. Viszont vágyik gyerekre (gyerekünk zsidó lesz) és ő inkább a háztartás-gyereknevelésben hisz, nem a munkában. Ezzel nekem nincs bajom, el tudom fogadni. Szerintetek van jövője egy ilyen kapcsolatnak?

2023. jún. 7. 11:31
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Azért akkor azt konstatálni kell, hogy te tartod el a nőt, a gyereket, a házat, a bevásárlást te állod, az utazásokat, a gyerek iskoláztatását stb...igazából mindent, mert neki nem lesz keresete, munkája.

Azért ez egy embernek nagyon nehéz lehet, de ha keresel havi 1-2 milliót talán sikerülhet.

Mondjuk én nem mennék bele.

2023. jún. 7. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Jól értelmezem, hogy még sosem találkoztatok, csak neten ismerkedtek?

Ebben az esetben én még nem nagyon tervezgetnék ennyire előre.

2023. jún. 7. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez kemény dió lesz. Náluk ez ilyen kulturális dolog bár azt nem gondolnám, hogy ilyen felállásban a férfi követné le a nő vallási vonalát.
2023. jún. 7. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is ezen gondolkodtam, mint amit a 2-es is mond. Tehát Izraelben élő zsidó katona nő, akivel még sosem találkoztál. De miattad költözne Magyarországra? Magyarul gondolom nem is beszél. Vagy te mennél Izraelbe? Nem mindegy.
2023. jún. 7. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, készítsd a farkadat, mert ebből körülmetélés lesz!

Csak úgy működhet, ha te betérsz a zsidó vallásba, ezt most megmondom!

2023. jún. 7. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Óvatosan az ilyen ígérgetésekkel, hogy ő elköltözik Izraelből.

Az egyik kapcsolatom erre ment rá, a srác ígért fűt-fát, hogy felköltözik hozzám Pestre, aztán mikor komolyan szóba került a költözés, kibukott belőle, hogy nem akarja az anyukáját otthagyni 300 km-re. Én viszont az elejétől fogva mondtam, hogy nem hagyom itt Pesten a jó munkámat, mert ott semmi munkalehetőség, így maradt a szakítás.

Ismerkedéskor könnyen kijelentünk ezt-azt, de amíg nem vagytok igazán komoly kapcsolatban, addig felesleges tervezni a jövőt.

2023. jún. 7. 13:35
 7/9 A kérdező kommentje:
De találkoztam már vele többször is. Volt itt Magyarországon is. Szóval nem csak neten ismerem.
2023. jún. 7. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:
És ott is született? Tisztában van azzal, hogy a magyar jog szerint ő akkor földönfutóvá válik, ha elváltok?
2023. jún. 7. 16:16
 9/9 anonim válasza:
Szerintem sima,csak keressél jól azt csá,de ha szarul keresel nem fog menni...
2023. jún. 7. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!