Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan viselkedjek vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek vele? Jogosan vagyok dühös?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy férfiba, aki úgy érzem nem hagyja, hogy elengedjem őt. Másfél éve majdnem összejöttünk, csillagot is lehozta az égről, NAGYON szépeket mondott, hogy mennyire hiányzom ha nem lát, mennyire fontos vagyok neki stb…aztán mondta, hogy most neki mégsem fog működni a kapcsolat. Ha nem is napi szinten, de gyakran találkozunk. Azóta sem kaptam választ, hogy pontosan miért is maradt abba köztünk ilyen hirtelen a dolog. Nekem ő volt az első, és érzelmileg sem nyíltam meg még soha senkinek, és mondtam is hogy ő az első akiben ennyire megbízom. Azóta lett barátnője, egy ideig nagyon került, kb. emberszámba sem vett, de aztán közvetlenebb lett…volt, hogy bulik után rám írt. Flörtölteg, kacsint rám. Képeimet elsők közt likeolja és még előben is odajött, hogy mennyire jól nézek ki az új képemen. Ha teheti hozzámér “véletlenül”. Sokszor félreérthető dolgokat tesz. Van amikor nagyon közvetlen és figyelmes és segítőkész. Mondtam, hogy bennem nincs teljesen lezárva ez az egész, de semmi sem változott. Szinte mindig elkap a sírás ha a barátnőjével látom. Kérlek NE azt mondjátok hogy emgedjem el, mert nem tudom, próbáltam. Abban kérném segítségeteket, hogy legyek-e vele bunkó, vagy inkább kedves, vagy teljesen rideg…vagy beszéljek vele normálisan erről az egeszrol?

2023. jún. 6. 22:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
30%

Azért ír rád, mert tudja, hogy azonnal fekszel.

2023. jún. 7. 14:19
 12/12 anonim ***** válasza:
72%
Ignoráld, teljesen. No contact. Ez egy önértékelési gondokkal küzdő bunkó, aki csak az egóját polírozza veled. Én tuti levegőnek tekinteném, abba az ilyenek "belehalnak"
2023. jún. 8. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!