Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki? (Részlet lent)
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, soha nem csókolóztam és szűz vagyok, ja és nyílvánvalóan fiú :)2023. jún. 5. 02:50
2/7 anonim válasza:
Elkezdesz dolgozni magadon, 10-20 év alatt el lehet érni egy olyan szintet, ami megfelel a nőknek. Addig meg sok esetben az is elég, ha látják hogy fejlődsz és dolgozol magadért.
3/7 anonim válasza:
én nem vagyok teljesen nyilvánvalóan fiú, mondjuk néha jobb is így.
4/7 anonim válasza:
20 évesen csókolóztam először, akkor jöttem össze az első párommal. Azóta boldogok vagyunk, együtt is élünk.
Nem vagy lemaradva semmiről.
22N
5/7 anonim válasza:
Hát érdekes. Mi az oka?
Egyszer jártam rövid ideig egy 22 éves sráccal, aki 20 évesen csókolózott először, aztán legközelebb velem. Na kiderült, hogy ő azért szűz, mert az anyja szerint a szex bűnös dolog házasságon kívül, így meg volt ijedve, hogy áll neki, amikor csókolózunk, nem is bírta elviselni, hogy én már pár hét után lefeküdtem volna vele, ezért szakított is velem, persze az anyja is telebeszélte a fejét, hogy mekkora erkölcstelen céda vagyok.
6/7 anonim válasza:
Igen, az.
Na, most jobb?
Nem, nem az?
És most?
7/7 anonim válasza:
Az aztán az élet amikor az első jött-menttel össze is költözöl😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!