Mennyire ciki, ha a gyerek sír a ballagásán (részletek lent)?
Amikor ballagtam a gimiből, akkor elérzékenyültem és elsírtam magam. Pont az osztályfőnök mögött mentem, aki észrevette és zavarba jött, de nem szólt semmit.
Aztán láttam, hogy senki se sírt se a mi osztályunkból, se a többi osztályból és azt is felfogtam, hogy sírdogálva vonultam néhány osztálytermen át, jó pár alsóbb tagozatos körül és mennyien láttak engem sírni.
A család közben az udvaron várt minket, nem látták ezt az egészet.
Viszont azóta folyton, ha jön ez az időszak, közeledik az április vagy szóba kerül a ballagás, elszégyellem magam.
Tudom, nem ez a világ legnagyobb problémája. :) De tényleg ciki sírni a ballagáson a ballagó diáknak?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
NE SZÉGYELLD MAGAD EMIATT!
Úgy szoktam mondani (egykor mástól hallottam), hogy a könnyeket sosem szabad szégyellni. Ha örömkönnyek, akkor azért, ha a bánat könnyei, akkor azért. Én idős létemre ehhez szigorúan tartom magam: ha folyni akarnak - folyjanak!
Egyáltalán nem ciki, sőt
Ha sírsz az azt jelenti hogy egy jó közösségben tölthetted azokat az éveket, azok között akiket szeretsz és persze hogy fáj a tőlük való elválás
Mi, meg főleg én a 8adik végét végig bőgtem (sőt volt hogy az oszinkat mi vígasztaltuk), és nem csak a ballagást, előtte már hetekkel ha csak szóba jött elkezdtem könnyezni, ez idén se lesz másképp (most vagyunk 12ikesek) Valamint 8adik óta minden május környékén kijön ez a hangulat attól függetlenül hogy épp hányadikos voltam :))))))
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Mindenkinek zöld kezet adtam. Megnyugtató olvasni a kommenteket.
Nagyon szépen köszönöm!
Én többször is láttam ilyent, előfordul, hogy a ballagók elérzékenyülnek, hiszen ez egyfajta búcsú.
Szóval nincs ezzel semmi gond, teljesen emberi, hogy vannak érzéseid, szeretted az iskolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!