Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyen erős internetes vonzalom/szerelem esetén?
Jó pár hónapja együtt játszottam egy lánnyal (mobiljáték). Nekem mindig tetszett kép alapján, egy idő után elkezdtünk beszélni. Elég nagy volt az összang, bennem pár hét (napi akár intenzív 8-9 órás beszélgetések) után kialakult vonzalom, talán szerelemnek is mondható. Ő is kedvelt engem, de nem hitt az ilyen "internetes szerelemben".
Többek között ezért is próbáltam megszakítani vele a kapcsolatot, de pár hét után egymásra írtunk, hogy hiányzunk egymásnak.
Azután még többet beszéltünk és a hetek, hónapok alatt benne is kialakult a vonzalom, szerelem mint bennem.
Ma már annyira erős a kötelék, hogy ha pár óráig nem beszélünk akkor kezdünk "szétesni".
Mindketten vonzódunk egymáshoz testileg és lelkileg is. Mindketten közel vagyunk a 40-hez szóval ez nem valami hóbort.
Próbáltunk megegyezni, hogy szétválunk mert ez az őrűlet hatással van a mindennapjainkra, de nem tudunk egymás nélkül élni
Viszont a probléma az, hogy másik kontinensen él és nem is beszélünk közös nyelvet szóval még a találkozás is nehézkes. Viszont soha nem voltam még ennyire szerelmes.
Mit lehetne tenni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!