Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni ilyen erős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ilyen erős internetes vonzalom/szerelem esetén?

Figyelt kérdés

Jó pár hónapja együtt játszottam egy lánnyal (mobiljáték). Nekem mindig tetszett kép alapján, egy idő után elkezdtünk beszélni. Elég nagy volt az összang, bennem pár hét (napi akár intenzív 8-9 órás beszélgetések) után kialakult vonzalom, talán szerelemnek is mondható. Ő is kedvelt engem, de nem hitt az ilyen "internetes szerelemben".

Többek között ezért is próbáltam megszakítani vele a kapcsolatot, de pár hét után egymásra írtunk, hogy hiányzunk egymásnak.

Azután még többet beszéltünk és a hetek, hónapok alatt benne is kialakult a vonzalom, szerelem mint bennem.

Ma már annyira erős a kötelék, hogy ha pár óráig nem beszélünk akkor kezdünk "szétesni".

Mindketten vonzódunk egymáshoz testileg és lelkileg is. Mindketten közel vagyunk a 40-hez szóval ez nem valami hóbort.

Próbáltunk megegyezni, hogy szétválunk mert ez az őrűlet hatással van a mindennapjainkra, de nem tudunk egymás nélkül élni

Viszont a probléma az, hogy másik kontinensen él és nem is beszélünk közös nyelvet szóval még a találkozás is nehézkes. Viszont soha nem voltam még ennyire szerelmes.

Mit lehetne tenni?

2023. jún. 4. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem szerelem, csak idealizáció.
2023. jún. 4. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A vonzalom a fejedben él, ébredj fel.
2023. jún. 4. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj visszatérni a valódi életbe. Szerezz élményeket, ismerkedj emberekkel itt, ne pedig az online világban!
2023. jún. 4. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Műanyag az érzés nem valódi! Tudod mennyi emberrel van ez? Azt gondolod hogy ez valami különleges. Hát nem az! Ez egy semmi hidd el, ha ma ilyet akarnék, akkor egy hét múlva már nekem is lenne. Volt, nem is egy, de a valóság mindig bebizonyította hogy az egész csak fantázia volt.
2023. jún. 4. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Verd ki kétszer, akkor is ha a második már nehezebben megy, és utána gondold ezt át újra. Nem fog már érdekelni, mert jelenleg a farkaddal gondolkodsz.
2023. jún. 4. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szerelem, ez a idealizált emberbe való fellángolás.
2023. jún. 4. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
"nem is beszélünk közös nyelvet" - Akkor hogyan beszélgettek, lol? 😅🤣
2023. jún. 4. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!