Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nagyon kedvel az elején és mindent megtesz érted utána miért hátrál meg?
Figyelt kérdés
Már elsô látásra megtetszik a másik, minden jó, halad a dolog de az egyik fél mégis meggondolja magát. Ez miért van? Ha az elején valaki annyira odavan a másikért hogy tud ez leapadni?
Vagy ez tényleg csak megjátszás végig? Önmaguknak hazudnak és mikor komolyabb lenne rájönnek nem is az illetőt keresik? Addig meg elvannak?
2023. jún. 4. 12:51
11/16 anonim válasza:
Persze lehet hogy igazad van, van aki meg se mozdul és alkalmatlan bármit viszonozni. A 2-3 nap tényleg nem sok, a gond a heti min 3-4 szinte egész napos és mellette naponta 2-3-4 órás netes kapcsolattartás lenne már, amikor már nem tudod hogy barátnő vagy vagy barátnő-titkárnő egyben, idő meg nulla.
12/16 anonim válasza:
Nekem például elég egy szó, vagy tett hogy kiábránduljak valakiből. Szerintem vannak még így páran.
13/16 anonim válasza:
12 Hát mondjuk ha ilyen kis apró dolgokról van szó, akkor be se ábrándultál soha, ne áltasd magad. Nem voltál még szerelmes, nem baj majd a következő életedben hátha összejön neked is.
14/16 anonim válasza:
Értem nem tett meg mindent a srác, de elèggè oda volt, főleg a külsőmèrt, de úgy tűnt, kedvel is. Èn sem értem, mi törtènhetett, de ez számomra is értehetetlen.. Elvileg, "összesűrűsödtek a dolgai", szèt volt esve, betegség, ilyenek..
16/16 anonim válasza:
Nem tudom, talán csak röpke fellángolás részükről. Szerelem semmiképp. Velem is nagyon sokszor eljátszották ezt fiúk, hogy eleinte oda-vissza voltak értem, majd 2-3 hét és elmúlt a nagy lelkesedés. Már szinte megszoktam, mire megismertem a párom aki tényleg odavan értem egy jó ideje és lázba hozom töretlenül. Jó tudni, hogy vannak kivételek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!