Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nőknek jobb szinglinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek jobb szinglinek maradni ha nem találnak leagább emberileg perfekt partnert?

Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 15:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Amig valaki nem talal szamara megfelelo partnert, addig biztos, hogy jobb egyedul, mintha olyan kapcsolatban lenne, amiben nem erzi jol magat. Azt minek?
2023. jún. 3. 16:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok ezzel, hogy inkább leszek egyedül, ha kell hosszú ideig, minthogy olyan emberrel legyek, aki visszahúz, vagy csak teher számomra. Vannak dolgok, amik elengedhetetlenek egy partnerben szerintem, és ha ezek a tulajdonságok, és célok nem stimmelnek, akkor felesleges egymás idejét húzni. Nem mellesleg, én szeretek egyedül lenni, tehát nekem ez nem egy rossz dolog az egyedüllét. Ezerszer inkább lennék egyedül, mint olyannal, aki nem nekem való.
2023. jún. 3. 17:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Detto.
2023. jún. 3. 17:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, igen. Miért alkudjak meg? Inkább kivárok, vagy maradok egyedül. Nem vagyok kapcsolatfüggő, nem akarok görcsösen elköteleződni.
2023. jún. 3. 18:56
 15/20 anonim ***** válasza:
8%

Úgy tűnik, hogy többségüknek nem jobb. Ugyanis számos nő arról panaszkodik, hogy milyen rossz párkapcsolatban él, egy rakás kérdés van itt is erről, mégsem lépnek.

A nők többsége egyébként sem marad sokáig szingli, valakivel úgyis elkezdenek járni, a legutóbbi kapcsolatuk megszűnése után, úgy tippelem, kb. fél éven belül. Még akkor is, ha nem egy álompasi az új párjuk.

30 felett ennek az is az oka, hogy már szeretne megállapodni, szülni, ezért kapkod, hogy "ki ne fusson az időből". Mivel előtte utazgatott, étterembe járt, a karrierjére koncentrált, élvezte a fiatalsàgot, csak élmentek az évek. A kapkodás miatt viszont nagyobb valószínűséggel fog majd ki egy olyan pasit, akiről kiderül: nem is való hozzá.

Szerintem kb. ez jellemzi a 21. századi nők többségét.

2023. jún. 3. 19:10
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Rosszul tippeled, en mar 2 eve szingli vagyok es nem azert, mert nem kellek senkinek. Az itt panaszkodo nok megromlott kapcsolatrol panaszkodnak altalaban. Abbol nehezen lepnek ki, valoban.
2023. jún. 3. 19:43
 17/20 anonim ***** válasza:
9%

Nem tippeltem semmit rosszul, mert nem általánosságban beszéltem a nőkről, hanem egy csoportjukról szóltam, akit a többségre értettem. Bármelyik pasi megfigyelheti, hogy valószínűleg helyes a modell, amit felvetettem. Ha szakítanak egy nővel, és utána néznek a későbbi életének, akkor láthatják, hogy nagy valószínűséggel kevesebb, mint fél év múlva már kapcsolatban lesz valakivel. Aki lehet nem is az álompasija, tehát nem is olyan, akihez majd idővel férjhez menne.

A kapkodás is látszik, a sok elcsépelt kapcsolaton, hiszen általában "mindig a nő választ". Hát látjuk, kiket.

Attól, hogy te 2 éve szingli vagy, ez nem általános állapot ami a nők többségére jellemző.

Kivételek vannak, te ilyen vagy, meg rajtad kívül mások is ilyenek, de szerintem ti egy kisebb csoportot alkottok.

2023. jún. 3. 19:52
 18/20 anonim ***** válasza:
28%

"Az itt panaszkodo nok megromlott kapcsolatrol panaszkodnak altalaban."

Nem véletlenül romlik az meg. Többségében szerintem már eleve gázos volt a pasi, amit az apró jelekből le lehetett volna szűrni. De a figyelmetlenség miatt ez nem tűnt fel, aztán a pasi idővel megmutatta a valódi nárcisztikus mivoltát. Rossz választás volt.

2023. jún. 3. 19:56
 19/20 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy utolsó,nem lehet leszűrni az elején. Kettőböl kétszer nem tudtam,mert rohadt jól színészkedtek. Aztán az első már nem csak lelkileg bántott,elváltunk. A második lelkileg bánt folyamatosan,mindig én vagyok a szar meg a fos,mert ő nem drogozhat nem ihat stb...Börtönbe zÁrOm szerinte.Annyira,de annyira szeretném már kinyitni azt a qrwa ajtót de még nem tudom,mert anyagilag kinullázódtam. Aztán menjen ahova akar,barátokhoz,szülőkhöz vagy bánom is én,csak engem ne csesztessen többet.
2023. jún. 3. 21:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem sem csak azok a kapcsolatok romlanak meg, ahol selejtes a pasi es mar az elejen is tudni lehetne. Az erzelmek valtoznak, az emberek valtoznak, a kapcsolatok tonkremennek akkor is, ha amugy mindket ember normalis.
2023. jún. 3. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!