Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire alázó emberileg,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire alázó emberileg,ha kamaszkorodban leveleket irogattál a plátói szerelmednek (akivel alakulóban lett volna a sztori) ,tehát nem egyoldalú tolakodásnak indult, végül pofára ejtett, mert egyikre sem válaszolt ?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 17:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Régen volt, el kell engedni.
2023. ápr. 7. 17:49
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem értem, ha nem válaszol 1-2 levére, akkor minek írsz többet?
2023. ápr. 7. 18:03
 3/20 A kérdező kommentje:
Mert lelki pokolba kerültem attól, h nem reagált semmire és ebben láttam a kiutat, hátha történik, változik valami.
2023. ápr. 7. 18:04
 4/20 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy, ne haragudj meg, szakember szükséges!
2023. ápr. 7. 18:05
 5/20 anonim ***** válasza:
Akkor csak te hitted, hogy alakulóban van bármi is.
2023. ápr. 7. 18:15
 6/20 A kérdező kommentje:

5 : nem, nem csak én hittem. egóból nem válaszolt, mivel látta, h belezavart egy kétségbeesett lelkiállapotba, h elkezdjek teperni utána, kihasználta és kiélvezte a helyzetet, h velem ezt meg lehet tenni.

4 : köszönöm,látszik, hogy milyen empatikus, kedves, jóindulatú, magas értelmi intelligenciájú ember vagy.

2023. ápr. 7. 18:30
 7/20 A kérdező kommentje:
5, később is folytatódott ez a huzavona, nem a levezgetés volt a vége. ezért is irtam, h élvezkedett a helyzeten, amibe hozott. aztán persze mikor too much volt már nekem ez a semmi körül körözés , később megszakadt bennem a dolog.
2023. ápr. 7. 18:36
 8/20 anonim ***** válasza:

"köszönöm,látszik, hogy milyen empatikus, kedves, jóindulatú, magas értelmi intelligenciájú ember vagy."

Nem én vagyok a 4-es, de ezt pont te írod, aki zaklatta levelekkel a csajt.

+ Amit leírtál olyan okos vagy hogy belementél a játszmájába.

Hiába próbálsz másokat kiosztani, először magaddal kellene tisztába lenned, mert gáz vagy.

2023. ápr. 7. 19:09
 9/20 anonim ***** válasza:
8#: Kösz, nemhiába írtam, de hát nem baj, ő a tökéletesség mintaszobra, de még a hülye is levágja, hogy beteg a fejére. :D
2023. ápr. 7. 19:16
 10/20 A kérdező kommentje:
ti azért jártok a gyk-ra, hogy másokat megbántsatok ? biztos, hogy én vagyok a beteg ? ha egy barátotok kér lelki támogatást valami magánéleti zűrje miatt, neki is ezt mondjátok, h beteg a fejére ? nektek még soha nem volta magánéleti problémátok, nem volt szükségetek valami lelki támogatásra ?
2023. ápr. 7. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!