Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire alázó emberileg,ha kamaszkorodban leveleket irogattál a plátói szerelmednek (akivel alakulóban lett volna a sztori) ,tehát nem egyoldalú tolakodásnak indult, végül pofára ejtett, mert egyikre sem válaszolt ?
De hát nem lehetsz normális, hogy a múlton rágódsz. Ráadásul te írtál neki, te hagytad, hogy hülyére vegyen.
Nem vagy normális, hiába nem tetszik, kezeltetni illene.
Ok, ha te kezelteted , feltárod szakemberrel a rosszindulatú hozzáállásod lelki okait, én is mindenképp kezeltetem a "beteg fejem".
egyébként a gyk épp magánéleti problémák tömkelegével van tele, szinte egy kérdés sincs, aki azért irna ki vmit, mert tökéletes a magánélete, nem tudom, feltűnt-e.
De azért különbség, hogy évekkel ezelőtti sztorin vergődik, vagy jelenleg.
És ne aggódj, más is megkapja, ha vak, naiv, vagy önbecsülése nincs, tök mindegy mi a neme, nemcsak tőlem, mástól is. :)
"kihasználta és kiélvezte a helyzetet, h velem ezt meg lehet tenni."
És mit kellett volna tenni? Csak nem járni veled, amikor nem akar? Ha valakinek nem kellesz, akkor tovább lépsz. Csak magadnak köszönheted a történteket.
TÖbbet ne kommenteljetek a topikba, köszönöm.
Aki a kiirt kérdésre is tud, hajlandó értelmes, hasznos választ adni,a kérdező degradálása, sértegetése helyett, ami itt egyeseknek bevet szokása, az nyugodtan irjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!