Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik ekkor?
"rájössz, hogy csak szórakozik veled egy lány, és eszében sincs veled összejönni,csak egotuningnak használtak,és te nem foglalkozol vele többé"
Keresel mást, vissza se nézel.
Ha nekem udvarolnak es elfogadom de közben nem akarok semmit és az egyik leáll és nem udvarol tovább ignorál, en tiszteletben tartom, felhivok mást akkor ha pl segítség kell és ő nem adja.
Majd ha később újra nyit akkor meg folytatódik ugyanaz.
Olyan még nem volt hogy én utólag majd beleszeretek vkibe vagy vonzani fog aki nem vonzott addig.
Inkább forditva szokott lenni hogy vki vonz aztán később meg már nem.
De amúgy most az a szituáció, hogy neked bejön ez a csaj és így játszadozik veled? (abból ítélve hogy meggyötört ez látszik) Te a tudtára adtad, hogy akarsz tőle valamit? Mert ha ezt egyértelműen nem tetted meg (vagy az ellenkezőjét, hogy nem érdekel) persze hogy játszik. Igazad van abban, hogy ez gonoszság és féregség, de én valahol megértem, abban az esetben ha te nem nyitottál/zártál egyértelműen felé... Mert ti férfiak azt nem értitek meg, hogy:
-ha nem léptek és a nő lép, akkor majdnem a legtöbb esetben kioffoljátok, mert onnantol kezdve nem érdekes, sőt félelmetes
-ha nem mutatunk komolyabb érdeklődést felétek (de ti akartok valamit tőlünk) nem
vagytok tökösek és feladjátok, nem próbálkoztok elég ideig. Ritka az első pillantásra szerelem.
Nektek mindig az elérhetetlen kell, mi ezt játszadozással komunikáljuk le. Persze vannak a nagyon gerinctelen lanyok, akiknek a csillagokat is lehozod, de akkor is folytatja.. Na az tényleg offolandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!