Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Keres, nem keres, érdemes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keres, nem keres, érdemes?

Figyelt kérdés

Bevallottam az érzéseim neki. Kicsit önbizalom hiányos, 3 hónapja ismerkedünk de oda vagyok érte. Amikor leírtam neki hogy belészerettem akkor semmit nem reagált másnap viszont írt hogy felhívhat-e de azt montam nem érek rá. Aztán írt hogy látott és én nem köszöntem úgy vette észre. Mielőtt mindez megtörtént azt monta ő nem tudja megadni nekem azt amire én vágyom, máskor pedig célozgat, hogy szeretne engem magáénak tudni.

Most mit tegyek én mint nő fussak, loholjak érte? Vagy hagyjak egy kevés időt neki? Nagyon bizonytalan vagyok.

2023. jún. 2. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy gyerekes, kellesz is meg nem is, komolytalan...
2023. jún. 2. 20:34
 2/7 A kérdező kommentje:
De ha nem akar hülyíteni ahogy ő mondja akkor miért keres?
2023. jún. 2. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Vonzódik csak sok volt neki hogy falhoz szegezted
2023. jún. 2. 20:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor most türelmesen várok. Mást nem tudok tenni
2023. jún. 2. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Mert szórakozik azért,ezt élvezi,egy kisgyerek fejben...
2023. jún. 2. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne tegyél. Ha tényleg akar tőled valamit. Keresni fog.
2023. jún. 2. 21:30
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló. Igen én is gondoltam erre csak szükségem volt a megerősítésre. Köszönöm
2023. jún. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!