Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek a jelek arra utalnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a jelek arra utalnak hogy érez irántam valamit,vagy felejtsem el?hosszú lesz,de megköszönöm ha valaki elolvassa

Figyelt kérdés

Tipikusan az a két ember vagyunk,akikben rengeteg ellentét és rengeteg közös dolog van.Nehezen indult a kapcsolatunk,mert az a tipikus "rá menős"srác.Jóba lettünk.

Programokat szervezett nekem,hogy jól érezzem magam,barátok lettünk,sokat nevettünk,aztán lefekudtunk egymással.Eleinte egész jó volt ez ah egész,és mivel nem rég lett vége egy kapcsolatomnak így belefért ez a laza kapcsolat,és neki is.(bár soha nem tisztáztuk le hogy egyáltalán haladunk bármerre is.)

Össze jártunk,elmentünk erre-arra,aztán fokozatosan megismertem a családja összes tagját akikkel jóba lettem.

Összebujtunk,simogatta a fejem,puszikgatott,nyilvánosan megfogta a kezem amikor valamerre sétáltunk,és egész gyakran írt.

Sok lány barátja van,és megemlítette hogy bemutat nekik ha akarom,mert hogy én vagyok neki fontos.Egy ideig minden nagyon jó volt,aztán megváltozott.Elkezdett negatív megjegyzéseket tenni rám,csak úgy a semmiből,aztán kritizált,az önbizalmam szépen lassan a föld alá dongolte.Kezdtem magam nem jól érezni a társaságában,de csak ő volt nekem.Se barátok,se család,csak ő és a magányt nem bírtam ezért még ez is jobb volt mint a semmi.Meg ennyire senkivel nem volt jó a szex.Egy időre rá hagytam a dolgokat.Keveset írtam,össze vesztünk,nem beszéltünk ,volt hogy megszakítottam vele a kapcsolatot.

Elmentem bulizni egyik este ahol megismertem egy másik srácot,és mivel annyira magam alatt voltam így össze jöttem vele(lefekudtunk),amit megbántam és kitudódott.

Na innentől fogva még rosszabb lett a sráccal a kapcsolatom

Egyáltalán nem keresett,bunkó volt amit nem is értettem mert épp ő mondta hogy sokat dolgozik nincs itthon nem fér bele egy kapcsolat stb(persze ezt nem így konkrétan mert soha nem volt velem konkrét és egyenes.)

Rá hagytam.Probalt néha féltékennyé tenni.Aztan én kis időre.elkoltoztem,nem láttuk egymást de mivel osztálytársak voltunk pár hónap után újra össze futottunk.Probaltam vele megbeszélni,kibékülni,mert hiányzott és rá jöttem hogy többet érzek iránta.Rá írtam párszor,elhivtam erre arra,aztán végül megint kezdődött minden előről.Nem tudom hogy mi változott,de újra közös programokat csináltunk,szex után nem hagyott hazamenni mindig vissza húzott az ágyba,hogy maradjak még,stb..

Nem csak szex volt,mert voltak benne érzelmek mindkettőnk részéről,de soha nem mondta hogy szeretne.Aztan egyik este beivott és írt.Leirta hogy ő amúgy szeretett engem csak hogy nem vettem észre ,meg elaksrt hívni a bátyja eskuvőjére ami nagy szó volt.De kezdett ez az egész egy év után nagyon fájni,hogy nincsenek konkrétumok.

Próbáltam vele ezerszer megbeszélni ezt,de kerülte a kérdést vagy túl magyarázta ,ezért sokszor össze vesztem vele,haragudtam rá,nem írtam neki,letiltottam mert fájt hogy nem képes semmit sem mondani.

Nem tudom hova rakni őt.

Mar nagyjából harmadjára tiltottam le,és már egy hete a sulinak is vége és nem találkoztunk.Magam miatt tiltottam le,kert eljutottam arra a szintre hogy ha ír,már is ugrok neki.Alig írt,és csak akkor amikor éppen itthon volt mert másik városban dolgozik.Szerettem vele lenni de többre vágytam mert megszerettem és nem bírtam tovább ezt az egészet elviselni hogy hagyom neki hogy ugroknl neki amikor fütyül vagy hogy gondolta.

Próbáltam az egészet lazán kezelni,mintha ez barátság extrákkal lenne,de már rég nem volt az.Vartam a csodát,hátha tovább jutunk de nem,így végleg elköszöntem tőle mert fájt.

Letiltottam,nem is vártam meg a válaszát,azóta semmi.

Tudja a telefonszámom,de semmi

Nem tudom hogy gondolja,de nagyon fáj ez az egész.

Mit gondoltok,mi lenne a megoldás?

Most már ne is oldjam fel,ne is beszéljünk,ennek így vége?egy hete tiltottam.

2023. máj. 28. 02:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hu utolsó ezt nagyon jól leírtad.

Vannak mentális problémáim.Nem vagyok rendben a testképemmel ,eleve egy depresszív ember vagyok,aki nem bír egyedül lenni.

Aki nagyon vágyik rá hogy szeressék,hisz nem kaptam meg kis koromban sem az igazi szeretetet a szüleimtől

Sőt,egyáltalán nem kaptam

Gondolom azért is akarok ennyire kötődni valakihez

Igen,alapjáraton van egy jó énje akit szerettem,de van egy másik,aki állandóan megjegyzéseket tett a testemet,vagy arra hogy én ilyen vagyok vagy olyan,és teljesen össze zavart.

Vagy féltékennyé akart tenni,vagy mindent megadott nekem

Én meg ugye teljesen labilis vagyok érzelmileg,hullámzik a hangulatom,egyedül érzem magam,és ez a fajta "törődés"ami amúgy nem törődés is elég volt számomra.

Sok kérdés maradt bennem,de eleget fájt már.

Ideje volt egy év után teljesen kilépni,hiába maradtak kérdések.

Át látom én,de még is reménykedem még,hogy hátha..

Szóval

Köszönöm,nagyon nagyon jól leírtad,magammal kell előbb rendeznek.a jó kapcsolatomat,csak már annyira megszoktam hogy össze járunk,csinálunk ezt azt,hogy néha megsimogat,megolel,rám mosolyog.

2023. máj. 28. 09:16
 12/13 A kérdező kommentje:

És még mielőtt valaki írna hogy biztos "kövér" vagyok,több éve rendszeresen edzek 49 kg vagyok,de teljesen össze zavart a kinezetemmel kapcsolatban és elkezdtem utalni magam,nézni a tükörben a testemet állandóan,kevesebbet enni,és csak az ő elismerésére vágytam

Borzalmas volt.

Jobb ez így nekem.

2023. máj. 28. 09:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Okos lány vagy, tarts is ki a döntésed mellett. Olyan férfi kelljen, aki akar téged egészen, és úgy, ahogy vagy. És megy és meghódít, és rendes párkapcsolatot akar veled.
2023. máj. 28. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!