Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek,ha belehabarodtam egy 3 gyerekes,házas nőbe?
A férje nagyon szarul bánik vele,csalja is. Szeretne elválni hamarosan,de nagyba függ a férjétől anyagilag (legkisebb gyermek másfél éves).
Bevállalnám a 3 gyereket is,hogy vele lehessek. Nagyon jó ember,átlag feletti külsővel (még 3 gyerek után is) és remek háziasszony.
Én sosem szerettem volna gyereket,így nem okoz problémát a 3 gyerek,sőt egyet akár még be is vállalnék vele később,ha ő is szeretné.
Tudom,hogy tabu kéne legyen,de nagyon izgató a tudat,hogy másé és szeretném elszeretni a seggfej férjétől..Amolyan tiltott gyümölcs.
Köszönöm a válaszokat
Gyerekkorból ismerem amúgy őt,de én kiköltöztem külföldre. Nemrég eszembe jutott,megkerestem közösségi médián és szóba elegyedtünk. Szerintem a gyerekekre is jobb jövő várna itt,szűkösen,de elférnénk. Sokkal több élményre lehet itt szert tenni,jobbak a lehetőségek,Disneyland mellett lakok 15 percre.
Azt nem szeretném,hogy csak miattam váljon el,mert szeretnék először megbizonyosdni róla,hogy élőben is ilyen erős-e a kötelék köztünk. Ha minden klappolna,akkor megkérném,hogy váljon el. De ő addig nem szeretne velem találkozni,míg házas. Nem szeretné megcsalni a férjét és a másfél éves gyermek elhelyezése sem egyszerű.
Van 2 unokatesóm,nagyjából tudom,milyenek a gyerekek,én imádom őket,de biztos más,ha együtt éltek napi szinten,de úgy érzem készen állnék rá.
Igen,az,hogy házas,egy kis plusz számomra,mert vonz a tudat,hogy meg kell harcoljak érte..De nyilván az a cél számomra is,hogy elváljanak.
#11:
Gyerekeket külföldre költöztetni csak az apa engedélyével lehet. Vagy ha az apa nem egyezik bele, akkor gyámhatósági eljárás szükséges hozzá. Nem olyan egyszerű ez hogy elválnak és hipp-hopp anyuka azt csinál amit akar.
"Amennyiben a szülő huzamos időre vagy letelepedés céljából viszi külföldre a gyermeket, szükséges a másik szülő hozzájárulása.
Ha a másik szülő nem adta hozzájárulását a gyermek külföldre távozásához, a szülő a gyámhivatal döntését kérheti e kérdésben. A gyámhivatalnak a gyermek külföldre vitelét engedélyező határozata ebben az esetben pótolja a másik szülő hozzájárulását."
Ez a kedvencem, az amúgy szerinte jó apa.....széthajtotta magát és ez a rxbanc most a fiatalabb fxra ugrana 3 gyerek után. Mert neki az is jár. Ha a férjét kifacsarta, téged nem fog?
Rohadtul más lehet az igazság, mint amit előad. Te meg nevelnél 3 idegen kölyköt? sok sikert....
14-es,honnan veszed,hogy fiatalabb vagyok? Egyidősek vagyunk.
A férjének szabad fiatal pipikre csorgatnia a nyálát és csalnia?
Ha annyira szar ember lenne,ócsárolná a férjét,eszébe se jutna bevallani,hogy jó apa..
Nem hiszem,hogy csalja a férjét jelenleg,ideje se lenne rá,segítsége sincs a 3 gyerekkel. Leírtam,hogy velem direkt nem is találkozna addig,amíg el nem válnak.. Nagyjából fél év múlvára tervezi a válást.
Utolsó,a kettő miért zárja ki egymást?
Ahogy #12 is irta, ez egyáltalán nem ilyen egyszerű. Ráadasul tavaly ota elég ha csak egyik szülő kéri a közös felügyeletet, ha alkalmas rá meg is kapja. Ez esetben az ovoda es főleg az iskola miatt még 20 km-re költözni is szívás a gyerekeknek.
De ha ezt nem is kéri, nagy eséllyel mar csak szivatásból se egyezne bele hogy kiköltözzenek.
Egyébkent attol hogy a feleségével köcsög, még lehet jó apa.
Nehéz helyzet, sok sikert mindkettőtöknek, akár együtt, akár külön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!