Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek annak érdekében, hogy ne kezdjek el rögtön belehabarodni akármelyik srácba, aki kedves velem?
Szerintem az ember néha annyira magányos tud lenni hogy totál mindegy mik a tapasztalatai képes arra, hogy beleszeressen bárkibe aki egy kicsit is kedves hozzá. Valljuk be, éhezünk egy egy jó szóra ebben a rideg világban olykor és jól eső érzés.
Könnyű elcsábulni, persze. Valahogy megálljt kellene parancsolni ilyenkor a szívünknek, és elővenni a józan paraszt eszünket.de az embert inkább vezérlik az érzelmek mint az ész. Mondom ezt úgy, hogy van mikor én is beleesek ebbe a hibába.
Ez azért is van mert nem állok le akárkivel vagy nem jövök rögtön össze azzal akivel randizom. Könnyű mondani hogy találj valakit. De nem ilyen egyszerű ez
A meglepetés, a random találkozások ereje 2 ember között pedig sokkal elsodróbb hatású érzelmekben, mint bármelyik direkt randi..
Így érzek. Borzalmas. Pedig nem vagyok alaphangon egy irracionális alkat, sőt. Jó lenne találni valakit, persze, csak hát ahhoz az én akaratom önmagában kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!