Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek,ha belehabarodtam egy 3 gyerekes,házas nőbe?
A férje nagyon szarul bánik vele,csalja is. Szeretne elválni hamarosan,de nagyba függ a férjétől anyagilag (legkisebb gyermek másfél éves).
Bevállalnám a 3 gyereket is,hogy vele lehessek. Nagyon jó ember,átlag feletti külsővel (még 3 gyerek után is) és remek háziasszony.
Én sosem szerettem volna gyereket,így nem okoz problémát a 3 gyerek,sőt egyet akár még be is vállalnék vele később,ha ő is szeretné.
Tudom,hogy tabu kéne legyen,de nagyon izgató a tudat,hogy másé és szeretném elszeretni a seggfej férjétől..Amolyan tiltott gyümölcs.
Ember ,2023 van ez manapság mindennapos.
Hajrá!
Kérdező, csinálj amit akarsz!
Én csak annyit mondanék, hogy ne a gatyádban hordd az eszedet!
Ugyanis érthető hogy az újdonság varázsa miatt most nagy a rózsaszín köd nálad, nem beszélve a szex alatt felszabaduló boldogsághormonokról, de azért 3 gyerekkel az élet nem egyszerű.
Nem a gyerekek miatt, mert ők csak gyerekek, hanem mert ahogy írtad is, ennek a nőnek van egy "seggfej férje" akit ezután neked is el kellene viselni!
Mivel a gyerekek kicsik, ezért napi szinten együtt kell működnötök még válás után is az apával. És ha az illetőnek elviselhetetlen a személyisége, akkor ott fogja megkeseríteni az életeteket ahol csak tudja.
Ezzel is számolnod kell ha belekezdesz egy ilyen kapcsolatba.
Az meg nagyon nem lenne jó, hogy megszoknak (megszeretnek) téged a gyerekek és utána lépsz le, mert a mindennapos problémák felőrölnek pszichésen.
Félreértés ne essék, nem akarlak lebeszélni erről a kapcsolatról, csak annyit mondok, hogy jól gondold át az agyaddal(!) ezt az egészet, mert a gyerekek is sérülhetnek ha megkedvelnek téged, és te a rózsaszín köd feloszlása után jössz rá, hogy neked nincs szükséged ennyi bonyodalomra az életedben. Persze olyan is van, hogy a volt férj normális és mindenben együttműködik a gyerekei érdekében, de sajnos ez nem mindig van így.
Szóval én csak annyit mondanék hogy jól gondold át!
Függ a férjétől anyagilag. Ja..
Utána tőled függne. El tudsz tartani magadon kívül 4 embert?
Van olyan jó fizetésed?
A gyerekek nagy valószínűséggel nem fognak hozzád kötődni, főleg a nagyobbak. Tehat 3 hálátlan embert tartanál, pénzelnél. Rohadt drága a pelenka, az iskolakezdés, stb.
Van egyáltalán akkora házad hogy mind elfértek? (már ha a zasszonynak kell költöznie ha elválnak..)
Nem csak arra kell gondolni milyen izgató ez a nő. Lehet hamar te is olyan lennél mint a mostani férje..
Felejtsd el és még csak ne is járjon az agyad ilyeneken. Örülj, ha egyáltalán szóban kommunikálni tudsz vele. Nem azért mert lenézne bárkit is, hanem mert a határt mindig az ilyen illető húzza meg. És szerintem a te esetedben ez a határ már réges rég meg lett hőzvasőt még meg is lett erősítve.
Ha valóban olyan mint aminek leírod az illetőt, sosem fogja a gyerekeinek és a saját családjának az életét szétcseszni egyetlen egy fazonért sem, mert tisztában van azzal mit jelent a felelőség-fogalma, amit gyakorlatban is tesz.
5+
*sosem fogja a gyerekeinek és a saját családjának az életét szétcseszni egyetlen egy fazonért sem, és sosem fog házasságon kívüli kapcsolatba kezdeni, azt fenntartani stb. A szeretőség kicsukva az ilyen tipusú embernél-mindig.
"Csak a kulseje izgat es hogy gazdag ferje van"
:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!