Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek,ha belehabarodtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,ha belehabarodtam egy 3 gyerekes,házas nőbe?

Figyelt kérdés

A férje nagyon szarul bánik vele,csalja is. Szeretne elválni hamarosan,de nagyba függ a férjétől anyagilag (legkisebb gyermek másfél éves).

Bevállalnám a 3 gyereket is,hogy vele lehessek. Nagyon jó ember,átlag feletti külsővel (még 3 gyerek után is) és remek háziasszony.

Én sosem szerettem volna gyereket,így nem okoz problémát a 3 gyerek,sőt egyet akár még be is vállalnék vele később,ha ő is szeretné.

Tudom,hogy tabu kéne legyen,de nagyon izgató a tudat,hogy másé és szeretném elszeretni a seggfej férjétől..Amolyan tiltott gyümölcs.

2023. máj. 27. 08:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%

Ember ,2023 van ez manapság mindennapos.

Hajrá!

2023. máj. 27. 08:58
 2/20 anonim ***** válasza:
78%
Ha az izgató benne hogy másé, akkor biztos vagy benne hogy ugy is tudnád szeretni ha már a tiéd? Ezt azert jól gondold meg, mert ha valóban olyan szar a házassaga, es rászánja magát a válasra, illetve rád, az nagyon komoly döntés a gyerekek miatt. Nekik, legalabbis a nagyobbaknak ez mindenképp trauma, és nem jó ha utána mindig mas apukajuk van. Akkor már maradj nekik fixen.
2023. máj. 27. 09:10
 3/20 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, csinálj amit akarsz!

Én csak annyit mondanék, hogy ne a gatyádban hordd az eszedet!

Ugyanis érthető hogy az újdonság varázsa miatt most nagy a rózsaszín köd nálad, nem beszélve a szex alatt felszabaduló boldogsághormonokról, de azért 3 gyerekkel az élet nem egyszerű.

Nem a gyerekek miatt, mert ők csak gyerekek, hanem mert ahogy írtad is, ennek a nőnek van egy "seggfej férje" akit ezután neked is el kellene viselni!

Mivel a gyerekek kicsik, ezért napi szinten együtt kell működnötök még válás után is az apával. És ha az illetőnek elviselhetetlen a személyisége, akkor ott fogja megkeseríteni az életeteket ahol csak tudja.

Ezzel is számolnod kell ha belekezdesz egy ilyen kapcsolatba.

Az meg nagyon nem lenne jó, hogy megszoknak (megszeretnek) téged a gyerekek és utána lépsz le, mert a mindennapos problémák felőrölnek pszichésen.

Félreértés ne essék, nem akarlak lebeszélni erről a kapcsolatról, csak annyit mondok, hogy jól gondold át az agyaddal(!) ezt az egészet, mert a gyerekek is sérülhetnek ha megkedvelnek téged, és te a rózsaszín köd feloszlása után jössz rá, hogy neked nincs szükséged ennyi bonyodalomra az életedben. Persze olyan is van, hogy a volt férj normális és mindenben együttműködik a gyerekei érdekében, de sajnos ez nem mindig van így.

Szóval én csak annyit mondanék hogy jól gondold át!

2023. máj. 27. 09:18
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Függ a férjétől anyagilag. Ja..

Utána tőled függne. El tudsz tartani magadon kívül 4 embert?

Van olyan jó fizetésed?

A gyerekek nagy valószínűséggel nem fognak hozzád kötődni, főleg a nagyobbak. Tehat 3 hálátlan embert tartanál, pénzelnél. Rohadt drága a pelenka, az iskolakezdés, stb.

Van egyáltalán akkora házad hogy mind elfértek? (már ha a zasszonynak kell költöznie ha elválnak..)

Nem csak arra kell gondolni milyen izgató ez a nő. Lehet hamar te is olyan lennél mint a mostani férje..

2023. máj. 27. 09:21
 5/20 anonim ***** válasza:
0%

Felejtsd el és még csak ne is járjon az agyad ilyeneken. Örülj, ha egyáltalán szóban kommunikálni tudsz vele. Nem azért mert lenézne bárkit is, hanem mert a határt mindig az ilyen illető húzza meg. És szerintem a te esetedben ez a határ már réges rég meg lett hőzvasőt még meg is lett erősítve.

Ha valóban olyan mint aminek leírod az illetőt, sosem fogja a gyerekeinek és a saját családjának az életét szétcseszni egyetlen egy fazonért sem, mert tisztában van azzal mit jelent a felelőség-fogalma, amit gyakorlatban is tesz.

2023. máj. 27. 09:24
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

5+

*sosem fogja a gyerekeinek és a saját családjának az életét szétcseszni egyetlen egy fazonért sem, és sosem fog házasságon kívüli kapcsolatba kezdeni, azt fenntartani stb. A szeretőség kicsukva az ilyen tipusú embernél-mindig.

2023. máj. 27. 09:25
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
* húzva sőt
2023. máj. 27. 09:26
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Téged csak az hajt egyedül, hogy tiltott gyümölcs és hogy mint egy trófea a tiéd legyen, semmi más. Nem vagy szerelmes, úgyhogy hagyd békén a szegény nőt!
2023. máj. 27. 09:33
 9/20 anonim ***** válasza:
65%
Csak a kulseje izgat es hogy gazdag ferje van. Ha elveszed a nőt, azzal azt hiszed a gazdag dominans ferj aurája is rad vetul es te is alfának számitasz majd. Tulajdonkeppen te tudatalatt a pasit akarod magadnak, arra vagy irigy, az a tudás, kisugarzas kell neked amivel fel tudott szedni es eltartani egy ilyen szep not, sot meg mas nok is onkent dolnek az agyaba. Se attol h elveszed ezt a not, nem leszel olyan mint a ferje. Csak egy felszines senki. Es rohadtul nem szerelem ez, csak irigyseg a ferjre ami ebben manifesztalodik.
2023. máj. 27. 10:44
 10/20 anonim ***** válasza:

"Csak a kulseje izgat es hogy gazdag ferje van"

:DDDD

2023. máj. 27. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!