Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnak azok a nők, akikbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak azok a nők, akikbe sokan szerelmesek, és többször is férjhez mennek?

Figyelt kérdés

2023. máj. 23. 14:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Max. elcsavarni a másik fejét, megvezetni még pluszban azt.
2023. máj. 23. 17:38
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

4. Szerencse, hogy nem minden nő nyel. Már az elején megmondani ha valami nem jó, pont.

Aztán fenét érdekli ha a másik megsértődik. Ha igazam van, igazam van. Lehet bármilyen téma az. De fordítva is.

2023. máj. 23. 17:44
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Juj. Amiket ide leírtatok, egyiket sem csináltam soha, mégis a harmadik férjemnél járok. Az első kettőt én dobtam ki, eszem ágában nem volt őket magamhoz láncolni.

Nálam annyi volt a "titok", hogy nem istenítettem egyiket sem, és nem a házasság volt a célom, ennek ellenére mind a három akarta.

Úgy vettem észre, hogy a férfiak az alárendelődő nőket nem veszik semmibe és vágják át, valamint hitegetik évekig az eljegyzéssel/esküvővel.

Nem voltam képes soha az alárendelt szerepre, mégis mindig volt jelentkező.

2023. máj. 23. 17:45
 24/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, mondjuk őszintén, nem irigyellek. Ha már a harmadik férjed van, akkor gondolom elég meggondolatlanul ugrasz házasságokba.
2023. máj. 24. 08:58
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

24. Az első 2 volt meggondolatlan, mert 19 és 21 évesen mentem férjhez. Nagyon komolytalan voltam.

Aztán 24 èvesen megint, de ez 11 éve tart már.

2023. máj. 24. 10:25
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ne haragudj meg rám, de te hogy jössz ahhoz, hogy más nőket ócsárolj, mert többször férjhez mentek? Igen, nem a legjobb, de arról nemcsak a nők tehetnek, hogy tönkrement a házasság, ugye?

Nekem úgy jön le, hogy irigy vagy, hogy túl vannak rajta többször.

Most akkor azokra miért nem vagy irigy, akik nem mentek férjhez, de minimum 7 párkapcsolatuk volt?

Most úgy őszintén az esküvő hiába van egyszer, vagy 3x hogyha válás lesz a vége. Te hiába írod, hogy számodra értékes dolog, nemcsak papír hogyha ráfázol hiába választottál jól férfit.

A másik dolog meg az, hogy vársz a megfelelő alanyra, de kiteszed szíved-lelked, beállsz takarítónőnek, házitündérnekés szexbábunak, lesed minden óhaját, mert annyira szereted, annyira meg akarsz felelni, hogy végre gyűrű kerüljön az ujjadra.

Légy ember tartással és olyan pasival házasodj, akire számíthatsz, nem azért, mert ha már egyszer elvett, akkor tartsatok ki hanem azért, mert szeretitek, tisztelitek egymást. De azt vésd észbe, hogy ahhoz nem kell ékszer, hogy a nagy Ő nagy Ő legyen, ahhoz érzelem, kitartás, őszinteség, érettség és intelligencia szükséges.

2023. máj. 24. 10:47
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés én is szeretném tudni :D

Nekem eddig egy barátom volt, aki tűzön vízen át kitartott volna, de ő kapcsolatfüggő, elvileg meg akart kérni. A többiek eldobtak mint egy használt zsepit, egy olyan volt még akivel én szakítottam, de ő egyetértett a döntésemmel.

Mindig is irigyeltem azokat a lányokat, akikre mindenki ráhajt és sosem szakítanak vele bármit is csinál. Én nem tehetek meg akármit, minden szavamra és mozdulatomra vigyáznom kell, nehogy kib.asszanak.

2023. máj. 26. 13:37
 28/31 anonim ***** válasza:

27

Detto. És a legrosszabb, hogy ez az egész felőröl. Ezek a lányok mit tudnak amit én nem? Es akarhogy kapálozok, egyszeruen nem megy. Nem tudok megfelelni neki

2023. máj. 26. 15:00
 29/31 anonim ***** válasza:
28. Ne AKARJ megfelelni neki.
2023. máj. 26. 18:00
 30/31 anonim ***** válasza:

29

Akkor legyek egyedul?

2023. máj. 26. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!