Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnak azok a nők, akikbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak azok a nők, akikbe sokan szerelmesek, és többször is férjhez mennek?

Figyelt kérdés

2023. máj. 23. 14:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom, hogy mi szamít soknak, meg ki mennyire volt szerelmes, de kétszer mentem férjhez.

Nem tudok semmit se jobban, mint bárki más, csak így hozta az élet. Szerelmek jöttek, mentek, egy szakítást vagy válást nem tudok úgy felfogni, hogy vége a világnak. Van, amikor az a legjobb mindkettőbek, ha külön folytatják. Ez persze 10+ év után nem egyszerű, de egy rossz kapcsolatban nem maradok benne.

Mivel nem az első szerelmemmel élem le az életem, így törvényszerű, hogy idővel jött egy új.

Persze, kapcsolatban mindig az az elsődleges cél, hogy működjünk, boldog legyen mellettem, én jelentsem az otthon melegét, stb, stb. Csak hosszú kapcsolataim voltak, a jelenlegi is 10 éves lesz júniusban. Tehát eleve nem sok ilyen fér bele egy életbe, az meg sose volt célom, hogy fürtökben lógjanak rajtam a pasik.

A több házassághoz meg az kell, hogy több pároddal is házasodj. Ennyire egyszerű. Ha mindenkivel házasodunk, akkor mint Gábor Zsazsa, akkor egy élet alatt lesz 5-10 is. A többség egyszer, aztán egyáltalán nem is akar.

Mi meg az örök optimisták vagyunk. Azt nem tudom, hogy miért kért meg a második férjem. Én azért mondtam igent, mert nekem már csak egy papír, de neki fontos, és semeddig se tart aláírni.

Viszont kicsit azt látom így körülnézve az ismerősi körben, hogy valahogy azok a nők nem lesznek soha eljegyezve meg feleségül véve, akik a legjobban erőltetik. Ez valahogy a házasságpárti férfiakat is elrettenti.

2023. máj. 23. 15:11
 12/31 anonim ***** válasza:
85%
Van személyiségük
2023. máj. 23. 15:16
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

4ea jól írja!

Megcsinálom a házimunka 100%át, minden napra osszecsonagolom neki az ébedet, még a ruhákat is szín/fazon szerint teszem/akasztom be a szekrénybe, tényleg mindent megcsinálok...miközbeb van egy 8 óras munkám ugyanugy. Mégsem vett el! Mert ebben nincs semmi izgis, ebbe nem szeret bele egy férfi. Nekik a r*bancok/problémás/hütlen k*rvák kellenek, mert az izgalmas. Egy olyan nőt mint én, nem lehet szerelemmel szeretni!

2023. máj. 23. 15:20
 14/31 A kérdező kommentje:
#13 ebben amúgy van valami. Engem mindig azok a pasik akartak elvenni, akikért nem voltam úgy oda, jártam bulizgatni mellettük, ha valami nem tetszett, összevesztem velük, akiért meg odavagyok meg teszek csomót a kapcsolatba, nem hisztizek, azok meg kidobnam xd Vissza kell térnem a ribi énemhez.
2023. máj. 23. 15:24
 15/31 anonim ***** válasza:
53%

#13:

Az a te problémád, hogy szolgáltad, nem kell.

Volt két keze? Akkor csinálja meg, esetleg együtt, vagy felváltva, hol te hol ő.

Ki/mi a férfi, király, hogy te szín szerint pakolsz?

Baszki senki nem mondta, hogy cseléd légy.

Az aki férjhez megy nem ment le kutyába, ember maradt, épp azért vették el, nem azért, mert hűtlen hazug qrva.

A saját sikertelenséged miatt miért nézed le a saját nemed, amikor te aláztad meg önmagad? 🤡

2023. máj. 23. 15:27
 16/31 anonim ***** válasza:
52%

Te!

Akkor miért fogod más nőkre a kudarcod? 🤔

2023. máj. 23. 15:29
 17/31 anonim ***** válasza:
88%

#11 vagyok, van benne igazság, de ennyire nem sarkítanám le. Az első páromnal elkövettem én is azt a hibát, hogy körbeugráltam, kiszolgáltam, mindenben a kedve szerint, nem volt se féltékenység, se hiszti. Erre félrelép, mert hogy neki ez így túl könnyű, unalmas, a másik nőt meg minden dugás előtt meg kell hódítani.

Én kicsit más tanulságot vontam le, és változtattam is. Soha többé nem rendeltem alá magam senkinek, egyenrangúak vagyunk. A férfi is tud mosogatni, meg ő is hozhat egy pohár vizet nekem, nem csak én ugrálok.

Ha úgy viselkedsz, mint egy csicska bejárónő, akkor nem fog tisztelni, és akit nem tisztelsz, abba sose leszel szerelmes. Lehet vele kényelmes, praktikus, lehet mellette könnyű élete a férfinak, de az nem szerelem.

2023. máj. 23. 15:46
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem csak arról van itt szó, hogy ki mosogat el, hanem alapvetően az olyan nőkbe szeretnek bele, akik semmibe veszik őket. Mert nekik az a kihívás. Akik mindenben a saját akaratukat helyezik előre, akik mindenen problémáznak, az ilyeneknek azt is elnézik, ha félrelépnek. Úgyhogy olyan pasit kell találni, aki mellett így tudunk viselkedni, mert érdekes módon tényleg pont az fog megbecsülni. Nem az, akiért kiteszed a lelked.
2023. máj. 23. 15:51
 19/31 anonim ***** válasza:
85%
Es legyen csinos, szep. A pasiknak a kulso a mindenuk.
2023. máj. 23. 16:08
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

#18:

Te is ugyanazt hajtod, mint a 13-as.

Miért kellene kitenned a lelked a pasinak, férjednek? A gyermekednek tedd ki, ha lesz!

A partnered egy felnőtt ember, aki tud magáról gondoskodni, nőt akar maga mellé nem takarítónőt és alázatos kiskutyát. Ha azt szeretne, vagy uralkodni akarna feletted rakd ki!

Attól, hogy férfi nem ő a világ közepe, ugyanolyan ember mint egy nő.

Nem kell ribizlinek lenned sem, sem hideg, rideg jégcsapnak, embernek kell lenned, aki kiegészíti, klikkel vele és aki egyenrangú hozzá!

Persze vannak olyan "férfiak" akiknek a luvnyák kellenek, vagy az olyanok, akik megtapossák őket és fordítva is igaz, de azoknak nincs rendben fejben valami.

Normális, fejlett önképpel és értékekkel bíró ember olyan társat választ magának, aki nála megüti a mércét. Ennyike, de komolyan.

Én a párommal jó ideje együtt vagyok és soha nem fogom kimosni a zokniját, a gatyáját, nem fogom kiszolgálni egyáltalán. Természetesen ételt egyszer kétszer kiszedem, de ő is nekem, vagy ha kér segítséget akkor megteszem de minden 50.50 legtöbbször. Egy gyufaszálat nem mozdítanék meg érte, hogyha ő nem tenne meg értem dolgokat, vele se lennék.

Nem a középkorban vagyunk, hogy a nők még most is szolgákká alacsonyítsák le magukat, mikor értik meg végre a nők (ez esetben), hogy minél többet adsz, annál kevesebbet kapsz vissza, miért nem cserebere szinten működnek a nők? Nem értem komolyan. Végre ki lett harcolva az egyenjogúság, erre fel jó pár nő önként beáll csicskának. 🙄

2023. máj. 23. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!