Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért féltékeny egy lány,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért féltékeny egy lány,ha van barátja?

Figyelt kérdés
Ha én beszélgetésbe elegyedek más lányokkal, akkor féltékeny,és szóvá is teszi, meg dúl fül,de közben meg sokszor a közelemben van, próbál ott lenni, utána meg levegőnek néz, kerül,ha odaülök hozzá,elfordul és a barátnőjével beszélget, rólam tudomást sem vesz. Közben dühösen néz messziről,ha a barátnőjével,vagy más nővel beszélgetek. Van pasija. Nem igazán jó a kapcsolatunk,de van neki. Mégis ezt teszi. Egyik nap keresi a társaságom, másnap meg mintha a legnagyobb ellensége lennék. Aztán két nap megint jön pitizni. Mi járhat az ilyen fejében? Hiányzik a szerelem,de a rossz tapasztalatok miatt, nem próbálkozok senkinél. Ezt tudja is. Régebben beszéltünk erről
2023. máj. 22. 22:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hogy elfelejtsen....mivel van párja. Nálam dettó.
2023. máj. 29. 06:45
 12/23 A kérdező kommentje:
Értem. De akkor mégis miért van hogy egyszer szinte a nyakamba ugrik és ott lebzsel körülöttem és szinte a S.ggembe bújik utána totál ellenséges? Akkor ne dongjon ott körülöttem ha el akar felejteni
2023. máj. 29. 09:25
 13/23 anonim ***** válasza:
Ez nem ilyen egyszerű. Ez egy hullàm vasút. Nnéha úgy érzem már oké, túl vagyok rajta, lehetünk végre haverok, olyankor barátságos vagyok. Aztán csinál valami olyat, amitől újra érzem, hogy a francokat, még mindig nrm múlt el a szívemből... ott van. És ha tehetném megfognám és kitépném. De nem lehet. Közben meg akkora arc, hogy mint ember, nem akarom kiiktatni az életrmből, tőle színesek a jelenlévők hétköznapjai. Az enyéim is. Ez egy harc, és nem ifen lehet megnyerni, míg egy helyen vagytok muszájból. A képzelt riport egy amerikai popfesztiválról c színdarab Nem akarom látni c száma mondja ezt el legjobban. Miért zavarvő téged, ha nem érzel iránta amúgy? Mert ezt meg én nem értem. Te mit akarsz? Hogy ne beszéljen hozzád? Vagy legyen olyan, mint bárki más? Vagy mit szeretnél?
2023. máj. 29. 09:44
 14/23 A kérdező kommentje:
Mert érzek iránta....
2023. máj. 29. 09:47
 15/23 anonim ***** válasza:
Neked van valakid, vagy független vagy?
2023. máj. 29. 10:27
 16/23 anonim ***** válasza:
Újraolvastalak. Független vagy. Ezt mdg kellene őszintén beszélnetek. Ha szakitana, akkor együtt lennél vele rendesen? Ha igen, akkorcel kellene mondanod neki, mit érzel iránta. És ha szeret, szakít.
2023. máj. 29. 10:33
 17/23 A kérdező kommentje:
Igen. Vele lennék. Már vagy két hete nem beszélek vele amúgy. Kerülöm. Ő folyamatosan próbálkozott de nem járt sikerrel. Teljesen maga alatt van az látszik és más is mondta. Képbe került egy másik nő akivel megismerkedtem de ez részemről teljesen haveri jellegű volt. Elhívott egy közös programra. Majd mikor megtudta ezt akkor elintézte hogy a programból ne legyen semmi. Kinyírta ezt. Kiderült hogy az ő keze van benne. Szóval nem értem ezeket a dolgokat ha egyszer barátja van miért söpör el tőlem minden nőt....
2023. jún. 19. 16:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Az a nő nem százas!

Menekülj minél messzebb és minél hamarabb tőle örökre.

Aki arra képes, hogy belekotnyeleskedjen a te emberi kapcsolatodba az még arra is képes, hogy kinyírja az adott nőt, vagy téged.

Egyébként nem szerelmes beléd, birtokolni akar és mint írtam nem komplett! 👀

2023. jún. 19. 17:40
 19/23 A kérdező kommentje:
De miért akar birtokolni?
2023. jún. 19. 17:51
 20/23 anonim ***** válasza:
76%
Mert debil, imbecil, idióta, hülye, nemhelyes, abnormális - őrült!
2023. jún. 19. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!