Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékeny egy lány,ha van barátja?
Figyelt kérdés
Ha én beszélgetésbe elegyedek más lányokkal, akkor féltékeny,és szóvá is teszi, meg dúl fül,de közben meg sokszor a közelemben van, próbál ott lenni, utána meg levegőnek néz, kerül,ha odaülök hozzá,elfordul és a barátnőjével beszélget, rólam tudomást sem vesz. Közben dühösen néz messziről,ha a barátnőjével,vagy más nővel beszélgetek. Van pasija. Nem igazán jó a kapcsolatunk,de van neki. Mégis ezt teszi. Egyik nap keresi a társaságom, másnap meg mintha a legnagyobb ellensége lennék. Aztán két nap megint jön pitizni. Mi járhat az ilyen fejében? Hiányzik a szerelem,de a rossz tapasztalatok miatt, nem próbálkozok senkinél. Ezt tudja is. Régebben beszéltünk erről2023. máj. 22. 22:05
1/23 anonim válasza:
Flugos tyuk, nem tudjaaga sem, hogy mit akar. Miert foglalkozol vele?
2/23 A kérdező kommentje:
Mert idegesít. Mit jelent hogy nem tudja mit akar?
2023. máj. 22. 23:01
4/23 A kérdező kommentje:
Értem de azt jelenti hogy az érzései miatt nem tudja mit akar vagy alapból ilyen lehet
2023. máj. 22. 23:24
5/23 anonim válasza:
Szamit a vegeredmeny szempontjabol?
6/23 A kérdező kommentje:
Számít valamit a tisztánlátás érdekében
2023. máj. 22. 23:42
7/23 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy erre a kerdesre csak o tudna valaszt adni? Ha ennyire kivancsi vagy, meg is kerdezhetned tole.
8/23 anonim válasza:
Ez lehet amolyan baráti irigység/féltékenység és persze olyan, hogy többet érez irántad és azért dúl fúl.
Viszont ha mindketten féltek lépni:te elmondod érzéseid felé (ha vannak egyáltalán) és ő szakít, akkor fölösleges a "barátkozást" fenntartani.
Döntsd el, hogy őszinte leszel vele és megvárod, hogy szakít-e, vagy se, vagy inkább végett vetsz az egész ismeretségnek.
9/23 anonim válasza:
Mert érzései vannak feléd, s tényleg féltékeny. De mivel van párja, el kell nyomja az érzéseit, mert az a korrekt. Ez tuti, én is ebben a cipőben járok. Odavagyok az egyik munkatársamért sajnos, aki egy időben sokat kereste a társaságom, de nem vagyok független, ezért folyton harcolok magamban az érzéseim ellen, több majd más napokon kevesebb sikerrel. Mivel nagyon tetszik belülről is, mindig visszaesek. Jó szar ez. Kívülről ő pont ezt láthatja rajtam, amit te.
10/23 A kérdező kommentje:
9#. Hát nem tudom... Még a Facebookon is törölt engem....
2023. máj. 28. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!