Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most totál leégettem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most totál leégettem magam szerintetek?Mit gondolhatott vajon a pasi?

Figyelt kérdés

Felnőtt nő vagyok,de nagyon visszahúzódó ,nem vagyok túl szociális, mondjuk így. Sima helyzetekben is elpirulok,ha kicsit is középpontba kerülök.

Nos van egy kollégám aki bár nagyon bejön, már szinte szerelmes is vagyok belé titkon , igaz annyira nem is ismerem.na mindegy.Ő házas, úgy soha semmilyen módon nem mennék rá,de mint kollégám szoktunk alkalmanként váltani néhány mondatot,azt is inkább ő kezdeményezi. De csak általános dolgoktól beszélünk. Néhány napja azonban elég közel állt hozzám, és egyszer csak nagyon elpirultam. Láttam rajta, hogy észrevette, irtó kínos volt., szintemegsemmisülés. Nagyon gáz lenne ha emiatt azt hinné, hogy tetszik nekem. Azóta nagyon próbálom kerülni,de azért nem olyan feltűnően. Egyszer összefutottunk már,de nagyon rövidre zártam a dumcsit.

Most mit csináljak, még mindig gáz.

2023. máj. 19. 19:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kicsit romantikusan gyerekes a felfogásod, kérdező. Kimaradtak az életedből a tinikori szerelmek, vagy mi a baj?
2023. máj. 23. 18:48
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nők, mondjátok már meg legyetek szívesek, mitől vonzóbb egy nős pasi számotokra, mint egy nőtlen? :D
2023. máj. 23. 18:51
 23/27 anonim ***** válasza:

22-es

Én megfejtettem.

Nős férfiak kitudják alakítani a vonzalmat egy nőben. A nőt nem érdekli ha van vkije, amig azt az érzést a férfi tudja biztosítani.

A nőtlen férfi meg azért nötlen sokszor mert nem ért nökhöz, a nős pedig nagyon is tudja mi kell, flörtöl, alakítja ki az érzést

2023. máj. 23. 18:56
 24/27 A kérdező kommentje:
Talán mégsem akkora a baj.Nem láttam változást a viselkedésében, sőt inkább jó fejebb lett,vagyis közvetlenebb,igaz lehet, hogy egy szerencsétlenségnek tart emiatt és azért.😬
2023. máj. 23. 19:07
 25/27 anonim ***** válasza:

Tessék, 23-as, igazad lett! Kérdező már olvadozik a jó fej nős kollégától! :D

"a nős pedig nagyon is tudja mi kell, flörtöl, alakítja ki az érzést"

2023. máj. 23. 19:38
 26/27 anonim ***** válasza:
77%

Igen van nekem is egy ilyen barátom, neki is van felesége, de folyamatosan flörtöl a kolléga nökkel, tehát nagyon laza közvetlen viccelödik állandóan mosolyog, tud dumálni nagyon, szerelmesek is belé. De mondjuk nem akarja megcsalni feleségét, csak élvezi ha magába bolondítja a nöket, és ezt mindenhol mindig eljátsza, aztán hüledezik asszony elött hogy ugyan már ő csak ilyen természetü közvetlen,csak lányok nők értik félre.

Ebböl jöttem rá hogyan is mennek ezek a dolgok

2023. máj. 23. 19:41
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Most végre kérdező is megkapta a 3 nap figyelmet. :D
2023. máj. 23. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!