Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most totál leégettem magam szerintetek?Mit gondolhatott vajon a pasi?
Felnőtt nő vagyok,de nagyon visszahúzódó ,nem vagyok túl szociális, mondjuk így. Sima helyzetekben is elpirulok,ha kicsit is középpontba kerülök.
Nos van egy kollégám aki bár nagyon bejön, már szinte szerelmes is vagyok belé titkon , igaz annyira nem is ismerem.na mindegy.Ő házas, úgy soha semmilyen módon nem mennék rá,de mint kollégám szoktunk alkalmanként váltani néhány mondatot,azt is inkább ő kezdeményezi. De csak általános dolgoktól beszélünk. Néhány napja azonban elég közel állt hozzám, és egyszer csak nagyon elpirultam. Láttam rajta, hogy észrevette, irtó kínos volt., szintemegsemmisülés. Nagyon gáz lenne ha emiatt azt hinné, hogy tetszik nekem. Azóta nagyon próbálom kerülni,de azért nem olyan feltűnően. Egyszer összefutottunk már,de nagyon rövidre zártam a dumcsit.
Most mit csináljak, még mindig gáz.
Kit érdekel hogy mit gondol.
Ö házas, semmiképpen se kezdj vele és munkaügyi dolgokon ne tárgyalj vele.
"Azóta nagyon próbálom kerülni,de azért nem olyan feltűnően."
Miért? Mi rosszat tettél?
Az élet megy tovább.
Szerintem elsősorban az lehet itt a gond,hogy nulla az önbizalmad,semmi önbecsülésed,érzelmileg labilisan élsz meg helyzeteket valószínűleg.Aztán meg nem értél meg lelkileg egy hasonló helyzet kezelésére.Gondolom,kevés a tapasztalatod is.
Felnőttként viselkedni szerintem azt is jelenti,hogy empatikusan belegondolunk a másik felesége,családja helyzetébe.Mérlegeljük,mi lenne a következménye,ha belebonyolódnánk az egészbe.Illetve számba vesszük,mi a realitás és mik azok a gesztusok,amik mögé többet láthatunk.
Egyébként aki akar tőled valamit,az elhiheted,megtalálja a módját a kezdeményezésnek.Viszont azt sem szabad elfelejteni,ennek mi az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!