Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tekintettel lennél arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tekintettel lennél arra, hogy a kiszemelt férfi nős?

Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 05:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
35%
Mivel nekem is van férjem, inkább előny lenne. Ha a férfi kezdeményez és bejön, akkor miért ne, de elválni nem fogok csak néha találkoznánk, mindenkinek meglenne a saját élete.
2023. máj. 19. 07:43
 12/31 anonim ***** válasza:
61%

Fiatalon ez nem zavart, ha tetszett a férfi akkor akartam! Nem az én bajom ha félrelép, hanem az övé. Nyilván ha olyan típus, akkor ha nem velem teszi, akkor mással. Akkor meg miért hagynam ezt?

Arra viszont mindig vigyáztam hogy le ne bukjon, mert rosszat nem akartam neki, komolyra meg egy ilyen ugyse kellett volna, csak rendszeres (vagy rendszertelen, de legalább fix) szexre. Meg szerettem a tilosban járni.

Ma már nem idegelném magam ezzel, de azt továbbra is tartom hogy a megcsaló fél hibája ha enged. Engem is volt aki elutasított. Tisztelem is érte.

2023. máj. 19. 07:49
 13/31 anonim ***** válasza:
32%

Ha csak 1-2 alkalmi szexről van szó, akkor nem érdekel a másik párkapcsolati helyzete. Kaland esetében nem is biztos, hogy tudom, hogy nős. Meglátom, megtetszik, lefekszünk, kész, megy mindenki az útjára, nem kellenek a részletek. Ilyen esetben nem érdekelne.

De tartósan a szeretője biztos nem leszek senkinek, és olyan, hogy majd ő lesz a pasim, aki ígérgeti, hogy így-úgy elválik és már évek óta amúgy sincs semmi a feleségével, mittudomén, az nekem nem kell. Ha párkapcsolatra vágyom, akkor egyedülállóval kezdek, és még ott is szempont, hogy a korábbi kapcsolata le legyen zárva rendesen, nemhogy még együtt él, meg "jajj a gyerekek" és társai.

2023. máj. 19. 08:49
 14/31 anonim ***** válasza:
84%

Nem nekem kell tekintettel lennem a párjára, hanem neki.

Viszont hímr.bik nem kellenek, így nem

2023. máj. 19. 08:58
 15/31 anonim ***** válasza:
85%
Nem, de nem a másik nő miatt, simán csak nem érdekel, aki nős.
2023. máj. 19. 08:58
 16/31 anonim ***** válasza:
59%

Szexbe belemennék nős pasival is. Titkos kapcsolatra nem kellene.

Azt meg hogy miattam hagyja el a családját, a lelkiismeretem nem tudná elviselni.

Ha válni akar, akkor váljon. És majd utána jöhet a kapcsolat vele.

2023. máj. 19. 09:08
 17/31 anonim ***** válasza:
34%
Nem kell egy farkat se a szádba venni, fun fact.
2023. máj. 19. 09:12
 18/31 anonim ***** válasza:
82%
Soha nem érdekeltek a foglalt pasik. Számomra alapból kiábrándító, ha nincs tartása és velem kavarna, mikor párja van.
2023. máj. 19. 09:16
 19/31 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó vagyok, mit kell ezen lepontozni? Ennyi erkölcsi hulladék ember van itt, akik foglaltakkal kavarnak vagy akik foglaltak, és félredugnak?🤣Gratulálok.
2023. máj. 19. 10:01
 20/31 anonim ***** válasza:
81%

20

Azzal lehet dugni, aki vevő rá. Talán a férjedet kéne elővenned, hogy miért dug félre. Ez a lényeg, nem az, hogy kivel.

2023. máj. 19. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!