Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tekintettel lennél arra, hogy a kiszemelt férfi nős?
Minden tekintetben fszság egy férjre menni.
Egyrészt nyilván kicseszés a feleséggel, de még ha nem is érdekel a másik nő, akkor sem nyerhetsz semmit.
Vagy el leszel hajtva a francba, mert a férfi hűséges, vagy pedig megcsalja/elhagyja a nejét, és akkor a nyakadon marad egy házasságtörő, aki az első kísértésre félredobja a házasságát.
(E/2ben írtam a választ, de ha nem vagy ilyen szituációban, akkor ne vedd magadra)
Bármelyik volt vagy aktuális barátomra pofátlanul nyomul bármelyik, senkit nem érdekel hogy párkapcsolatban vannak.
Een szerintem a házasság sem változtatna.
Voltam már ilyen helyzetben és igen, tekintettel voltam erre. A sztori kicsit más volt, mert a fiúval mi sokkal régebb óta ismertük egymást, mint ő a feleségét, de mindvégig volt vonzalom. Ő is tekintettel volt a feleségére. Csak egyszer volt köztünk egy beszélgetés, ahol feltártuk az érzéseinket. Szerintem a válás bejelentése nem elég erős ultimátum, az csak egy papír, én inkább válási papírok + szétköltözést mondanék.
De azt is lehet, hogy azt mondod, találkozzunk 1 év múlva és ha már egyedülálló és még van érzelem, akkor lehet valami. Neki is jót tenne a pihenő egy hosszú házasság után. Nem hiszek a kapcsolatokból ugrálásban. Nincs feldoglozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!