Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már nem bírom elviselni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem bírom elviselni mennyire hiányzik ennyi év után is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Általános iskolás szerelem, sok-sok éve már hogy nem tartjuk a kapcsolatot, neki is van párja meg nekem is. (Tudom ez nem szép dolog kérlek ne itéljetek el) de nem bírom teljesen elfelejteni. Vannak olyan hetek hónapok amikor alig gondolok rá,de néha jön egy olyan intenzív álom hogy rendesen úgy kelek fel hogy kiszakad a szívem. Pont a napokban gondoltam rá hogy ez már egy betegség… vagy nem is tudom. Lehet azért érzek így mert nem lett lezárva a mi “ügyünk”? 2 éve bejött a munkahelyemre vásárolni , de nem beszéltünk illetve nem is köszöntünk egymásnak,mert én teljesen sokkba voltam ő meg nem egyedül volt…
2023. máj. 17. 15:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
Most mit mondjak....nők...
2023. máj. 17. 15:59
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez nagyon nem normális, remélem te is tudod. Nem bántásból mondom, de érdemes lenne szakembert felkeresned
2023. máj. 17. 16:05
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Amíg nem zarod le a kapcsolatot, hanem pótlékkal töltöd be a helyét, mindig is hiányozni fog.

Mit csinálj? Szedd össze magad, zárd le a jelenlegi kapcsolatod, élj a való életben, szervezz minél több programot családdal, barátnőkkel, foglald el magad. Ne ábrándozz a semmiben és idealizálj egy olyan párkapcsolatot, ami odáig fajult nem tudjátok megbeszélni és szakítani kellett, mert szar volt. Csak olyan férfivel letesits párkapcsolatot, akivel közös a vonzalom és legalább annyira megmozgat!

2023. máj. 17. 18:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az nem tiszta, hogy miért vagy a mostani pároddal.
2023. máj. 17. 18:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ööö nem egyértelmű, honnan tudod, hogy van párja, ha általános óta nem is tartjátok a kapcsolatot? Mert amit írtál abból csak az derül ki, hogy valakivel megjelent a boltba, de az a valaki bárkije lehetett.

Általános iskolai szerelem és 2 hete láttad személyesen azóta, és nem is beszéltetek, akkor honnan tudsz róla bármit is?

Amúgy ja 4-es válasza alapján nem vagy túl szerelmes a mostani párodba, ha a gyerekkori szerelmed után vágysz. Nem vagy túl rajta.

2023. máj. 17. 18:31
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
3-as nem írta a kérdező, hogy milyen nemű.
2023. máj. 17. 18:32
 7/13 anonim ***** válasza:

* 2 éve láttad személyesen

Bocs elírtam.

2023. máj. 17. 18:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Közösségi oldalakon követem,és ott látom hogy kapcsolatban van.
2023. máj. 17. 19:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de ezt nem írtad azért jeleztem.
2023. máj. 17. 21:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez pszichés.

Mániás rögzülés.

Azt sem tudod, hogy ki lett belőle, hiszen nem tartod a kapcsolatot.

A követés nudli.

Nem tudod, hogy milyen személyiséggé érett azóta. Maradt benned egy ideálkép, és az felbukkan olykor.

Ez gyerekes is. Ő már felnőtt, miközben te még mindig ott tartasz.

Nem

Azért nem köszönt, mert valakivel volt, hane azért, mert vagy nem ismert meg, vagy nem érdeled őt, közömbös, kinőtt a kiskamasz korából.

Semmi értelme az ilyen nosztalgiázásnak. Minek.

A jelen legyen fontos: hogy álltok a jelenlegi pároddal. Megvan-e minden fontos kettőtök között.

2023. máj. 30. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!