Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal fiúnak mennyire vonzó lehetőség egy szűz lánnyal együtt lenni?
Ő már tapasztaltabb, nem az első alkalma lenne, és van egy lány, akivel alakulgat valami.
A lány viszont szűz és tapasztalatlan, tudatlan, mit hogy is kéne. És lehet fájni is fog neki, meg vérezni fog...ez a fiúban milyen érzéseket kelt? Nem megy el a kedve?
Tegyük hozzá,hogy a fiú lehet hogy csak egy menetet akarna, semmi komolyat, mert nem is volt még párkapcsolata soha. És ilyen mentalitással állna ehhez a szituációhoz.
Magabiztos, helyes rosszfiú.
Várd meg, míg szerelmes leszel egy normális fiúba. Nem biztos hogy az lesz a csalódás, hogy rosszul dug meg. Inkább az, ha utána nem fog keresni.
Szerintem a legjobb felállás, ha szűz lány szűz fiúval van együtt elsőre és valóban szeretik egymást . Nem csak a szex kipróbálása a cél.
"Attól függ, hogy szereti-e a szűz lányokat."
Hát az sem túl biztató, ha valakinek ez a fétise, meg gyűjti a strigulákat, hány helyen lehetett első...
#17:
A kérdezőt nem zavarja egyáltalán, hogy csak strigula lenne ha feltette ezt a kérdést...
4. " Olyannal csináld..."
Senki sem gondolatolvasó. Hiába vannak adott esetben kapcsolatban x hónapja akár, ha már lefeküdtek, akkor is dobhatja a srác , ezt nem lehet előre tudni.
Sajnos tapasztalat. Én pont így jártam, azzal akivel elvesztettem a szüzességem. Megdugott, majd szakított, előtte meg 4 hónapig előadta mennyire szeret és milyen boldog hogy együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!